zmień strefę czasową »

TVN 7 > Forum > TVN 7 > Nasze seriale

Forum dyskusyjne

TVN 7

kategorie: ostatnie tematy wpis przez tematów wpisów

Nasze seriale

Wyraź swoją opinię - to dla nas ważne! Porozmawiaj o swoich ulubionych serialach i ich bohaterach. Podpowiedz nam, który serial chciałbyś obejrzeć w tvn7!

Aguila ...

17 maja 2012

AguilaRoja AguilaRo ... 2745 3901
Zablokowany

Logowanie oraz komentarze

Dodane 17 luty 2012; 12:30
W związku z trwającymi pracami technicznymi czasowo wyłączone zostało logowanie w serwisie tvn7.pl.

Równocześnie włączona została możliwość dodawania komentarzy w aktualnościach oraz na forum dla niezalogowanych użytkowników.

Aguila Roja/Czerwony orzeł Zmiana Godziny Emisji

Dodane 02 listopad 2011; 11:41
Szanowni Państwo zwracam się z uprzejma prośba o zmianę godziny emisji serialu emitowanego na waszej antenie pt: Aguila Roja/ Czerwony Orzeł.Serial jest emitowany według mnie za wcześnie i wielu ludzi którzy byli by zainteresowani obejrzeniem go nie mogą sobie na to pozwolić gdyż w porze emisji serialu siedzą w pracy albo...

Czerwonu orzeł

Dodane 07 październik 2011; 23:12
Czy ten serial będzie można obejrzeć w najbliższym czasie online?
Zaczęłam go niedawno oglądać będąc na zwolnieniu, szybko sie wciągnęłam i chciałabym oglądać go dalej, ale teraz nie mam kiedy!
Dlaczego ten serial jest nadawany wtedy, kiedy mogą go oglądać najwyżej dzieci z podstawówki (a nie jest to serial dla dzieci!)...
Konto usunięte

Co z Kryminalnymi we wtorek?

Dodane 11 maj 2012; 18:21
IP: 46.204.66.*
Dzisiaj przejrzałam opisy odcinków kryminalnym na platformie n. Dzisiaj był odcinek 38, a w poniedziałek będzie już podobno 40! Najbardziej boli mnie to, że we wtorek będzie już 44, a to oznacza że TVN7 nie wyświetli odcinków z serii "Tryptyk Śląski". Dlaczego te najlepsze odcinki nie będą wyświetlane?...
Konto usunięte

supernatural

Dodane 09 maj 2012; 06:46
IP: 92.24.245.*
zgadzam się, Ja tez chce aby w końcu zaczeli emitować następny sezon "Supernatural"

Czy będzie powrót Dragon Ball???

Dodane 03 marzec 2011; 21:47
Witam.
Jestem Ciekawy dlaczego TVN7 nie emituje tej super anime Dragon Ball choć ma ją w swoich archiwach.
Na pewno wiele dzieci a tak że fanów oglądało by tą anime.
Tą anime oglądałem jeszcze jak byłem dzieckiem i żadna inna wtedy nie miała podlotu, i mam wrażenie że nadal nie ma.
I to nie są tylko moje twierdzenia,...
Konto usunięte

Nie z tego świata -sezon 5

Dodane 27 wrzesień 2010; 18:37
IP: 178.36.108.*
Co z wami kiedy wreszcie się doczekamy piątej serii tego serialu w tvn(7)?? Jest już sezon 6, a wy nie zaczęliście jeszcze emisji piątego?? Wiedziałem, że jesteście opóźnieni , ale nie wiedziałem, że aż tak. Ruszcie te swoje szanowne 4 litery i zacznijcie emitować ten piąty sezon! Co jest? Nie stać was na prawa autorskie,...
Konto usunięte

serial Teresa

Dodane 30 kwiecień 2012; 09:04
IP: 92.225.0.*
przepraszam ale jestem wrecz wsciekla,przesuneliscie godzine nadawania serialu "Teresa" co w zadnym wypadku mi nie odpowiada i jeszcze do tego podajecie nieprawdziwy program na videotexcie gdyz powtorki tego serialu niestety nie ma.Oszukujecie ludzi .Wstyd
Konto usunięte

Dr Hause

Dodane 24 kwiecień 2012; 13:38
IP: 83.168.96.*
Witam!
Dlaczego zabraliście Dr Hause z anteny?
Najpierw Detektyw Monk teraz to, co jest zabieracie wszystkie seriale które oglądam czy jak???
Konto usunięte

serial Kancelaria adwokacka

Dodane 27 kwiecień 2012; 09:55
IP: 150.254.36.*
Witam,
oglądałam z wielką przyjemnością serial " Kancelaria adwokacka" w stacji AXN ale ostatnio bez uprzedzenia po prostu zniknął a w jego miejsce nadaje sie "Obrońców" kiepski itd. Przykro mi ,że nawet bez słowa po prostu przestano nadawać ten serial. Ma świetne dialogi dobra akcję. Czy można...

Kiedy piąty sezon "Nie z tego świata"??

Dodane 14 listopad 2010; 16:59
Pytałem już o to nie raz, ale nie doczekałem się żadnej odpowiedzi. Będę pytał aż do skutku. Na kiedy tvn(7) planuje premierę piąter serii serialu "Nie z tego świata"?? Co jest grane?? W USA jest już sezon 6, a wy nawet z piątym nie możecie sobie poradzić?? Nie stać was na prawa autorskie?? Pytam jeszcze raz i będę...
Konto usunięte

^^

Dodane 24 kwiecień 2012; 12:36
IP: 109.196.0.*
mogli by puścić 5 sezon ;]
to najlepszy serial tuż po seri Stargate ;p
Konto usunięte

TERESA - GODZINY EMISJI !! PROSIMY O ZMIANĘ !!!

Dodane 23 kwiecień 2012; 14:48
IP: 83.29.67.*
Dlaczego przesunięto Teresę na tak wczesną porę :(:(:( błagamy o zmianę chociaż na 14.55,tak jak było, a najlepiej na 15.55 - Anna Maria Wesołowska to już przeżytek, stro razy leciało, nudyy!!!!! tak samo JAG.
PROSIMY!!!!
Konto usunięte

prosze niech będzie o 16:00 przynajmiej

Dodane 21 kwiecień 2012; 14:47
IP: 46.77.12.*
umrę jeżeli nie będzie można ogladać proszę
Konto usunięte

teresa niech będą dwa odc. i o 15:00 do 17:00

Dodane 21 kwiecień 2012; 14:44
IP: 46.77.12.*
niech nie będzie anna maria wesołowska niech zniknie z anteny to takie nudne prooszzeee

Wszystkie wiadomości na forum są własnością ich autorów. TVN nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Propozycje innych kanałów TVN

TVN

Programowo najlepsza

TVN Style

Kanał dla kobiet

TVN Turbo

Męska stacja

TVN 24

24-godzinny kanał informacyjny