zmień strefę czasową »

TVN 7 > Forum > TVN 7 > Nasze filmy

Forum dyskusyjne

TVN 7

kategorie: ostatnie tematy wpis przez tematów wpisów

Nasze filmy

Wyraź swoją opinię - to dla nas ważne! Porozmawiaj o swoich ulubionych filmach i aktorach. Zaproponuj pasma i pozycje, które chciałbyś zobaczyć na antenie!

reklama ...

13 maja 2012

Konto usunięte 170 248
Konto usunięte

reklama podczas filmu

Dodane 13 maj 2012; 23:57
IP: 79.191.237.*
proszę skrócić reklamy podczas filmów bo ja i wszyscy moi znajomi przestaniemy w ogóle oglądać waszą stację.Przerwa podczas filmu Słodki Listopad trwała ze 20 minut a to pewnie nie jedyna podczas tego filmu.Albo proszę podawać ,że przerwy trwają tyle co film.
Konto usunięte

supernatural

Dodane 09 maj 2012; 06:43
IP: 92.24.245.*
zgadzam się, Ja tez chce aby w końcu zaczeli emitować następny sezon "Supernatural"
Konto usunięte

Dragon Ball WRÓĆ!!!!!

Dodane 26 sierpień 2009; 22:37
IP: 83.24.73.*
Bardzo proszę o puszczenie Dragon Ball'a wychowałam się na tym anime i naprawdę nie zauważyłam żeby coś mnie zgorszyło lub mogło zgorszyć innych. Bardzo proszę o puszczenie tego wspaniałego anime nawet nie wiecie jak nam tego brakuje tych emocji i zabawy oraz tych wspaniałych przygód Songa i jego przyjaciół. PROSZĘ...
Konto usunięte

Dragon Ball

Dodane 23 czerwiec 2009; 12:34
IP: 87.205.137.*
Czemu TVN nie puści na nowo serii Dragon Ball? Zamiast puszczać jakieś seriale co lecą tysięczny raz by na nowo wypuścili tą anime ... Jest to najlepsze anime na świecie.
Konto usunięte

CtzFBpAwsfCRPg

Dodane 23 kwiecień 2012; 03:35
IP: 188.143.232.*
Hola de parte de parejaspareja.es, tcronene tu blog navegando por la red buscando google s en google. Me parece super interesante la informacif3n que tienes en tu blog y sin lugar a dudas regresare a leerlo. Tengo una pregunta, si podria traducir tu blog How to enable Google Gears in WordPress 2.7 | WordPress Security y...

DRAGON BALL - JESZCZE RAZ!

Dodane 27 sierpień 2009; 00:18
Anime przyniesie wiele korzyści stacji TVn - pozatym, dużo ludzi się o nie upomina, więc oglądalność wzrośnie.
Konto usunięte

Cobra 11 & Dragon Ball

Dodane 22 kwiecień 2012; 12:57
IP: 77.254.63.*
Witam chcialbym aby do tvn7 wrocily seriale takie jak :

Cobra 11 sezon od 3 sezu i Dragon Ball Z lub GT

Wiele osob upomina sie o te seriale ktore moga przyniesc wiele korzysci .

Bylem wielkim fanem tych seriali i bardzo chcialbym obejrzec je jeszcze raz .
Konto usunięte

Dragon Ball

Dodane 11 kwiecień 2012; 15:48
IP: 89.78.140.*
Proszę o wyemitowanie serii Dragon Ball. Nowe pokolenie dzieci nie zna tej bajki i zapewniam, że my fani, zapewnimy oglądalność o jakiej możecie tylko śnić. 4 miliony fanów na facebook'u o czymś świadczy. Ludzie potrzebują tego anime i prośby/żądania nie ustaną, póki nie dostaniemy Dragon Balla. Nie liczy się pora...

8 mile (8 mila)

Dodane 29 lipiec 2011; 22:35
Witam. W marcu tego roku na tvn7 widziałem bardzo dobry film. 8 mila. Prosiłbym o powtórkę. Myślę, że nie tylko ja chętnie zobaczyłbym ten film jeszcze raz.
Pozdrawiam Unthar

Do TVN - proszę o odpowiedź.

Dodane 23 grudzień 2011; 20:43
Do TVNu! Dlaczego nie odpowiadacie na nasze prośby? Po co zakładka Forum- dla ozdoby? Dlaczego niszczycie dzieciństwo innym osobą nie puszczając anime pt. Dragon Ball, chociaż odpowiedzcie, a może po prostu Wam się nie chcę fani anime albo po prostu Dragon Balla nadal będą spamować jeśli nie odpowiecie. Jeśli tu napiszecie...

DRAGON BALL Z I GT

Dodane 09 listopad 2011; 17:27
Chcialbym żeby znow zostal emitowany dragon ball z tzn manga lub anime kto jak woli :D

POTRZEBNE GŁOSY:)

Dodane 03 październik 2011; 11:25
dodaje głos i życzę powodzenia!!! jeśli spodoba Ci się moje auto, dziękuje za głos...Chris Rogus http://apps.facebook.com/odpicujbryke/Bryka.aspx?id=765

Harry Potter

Dodane 22 maj 2011; 19:22
Witam przez ostatnie miesiące był ładny cykl harrego Pottera , co dwa tygodnie był owy film. Mam pytanie czemu teraz nie ma książe półkrwi jak nadszedł na niego czas ? Będzie wgl? Czekałem tylko na tą część śledziłem wydarzenia programu tv i byłem bardzo nie mile zaskoczony gdy zobaczyłem że nie ma tej częsc prosze o...

Tajemnica Brokeback Mountain

Dodane 06 kwiecień 2011; 16:21
Ciekawa jestem Waszych opinii na temat tego filmu. Czy urzekl Was tak jak mnie?

Czy będzie powrót Dragon Ball???

Dodane 03 marzec 2011; 21:48
Witam.
Jestem Ciekawy dlaczego TVN7 nie emituje tej super anime Dragon Ball choć ma ją w swoich archiwach.
Na pewno wiele dzieci a tak że fanów oglądało by tą anime.
Tą anime oglądałem jeszcze jak byłem dzieckiem i żadna inna wtedy nie miała podlotu, i mam wrażenie że nadal nie ma.
I to nie są tylko moje twierdzenia,...

Wszystkie wiadomości na forum są własnością ich autorów. TVN nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Propozycje innych kanałów TVN

TVN

Programowo najlepsza

TVN Style

Kanał dla kobiet

TVN Turbo

Męska stacja

TVN 24

24-godzinny kanał informacyjny