zmień strefę czasową »

TVN 7 > Forum > TVN > Aktualności

Forum dyskusyjne

TVN

kategorie: ostatnie tematy wpis przez tematów wpisów

Aktualności

Tulipan Maria ...

29 lipca 2010

~ogrodni ... 2097 4234
~ogrodni ...

Tulipan Maria Kaczyńska

Dodane 29 lipiec 2010; 18:13
IP: 83.7.169.*
WITAM WSZYSTKICH
CIEKAWE WSZYSCY TAK SZALELI ZA TULIPANEM MARIA KACZYŃSKA A WIDZE ZE DWIE FIRMY Z OKOLIC POZNANIA I Z POD KRAKOWA JUŻ OFERUJĄ NA PORTALU ALLEGRO I WIELKA CISZA CIEKAWE DLACZEGO BO CENA NIE JEST TAK WCALE WYSOKA.....HMMMMM.......
~Dragon ...

Dragon Ball

Dodane 27 sierpień 2009; 11:56
IP: 192.168.2.*
Dragon Ball
~fanki

KLUB SZALONYCH DZIEWIC

Dodane 28 lipiec 2010; 23:20
IP: 83.21.3.*
NIech wpisują sie ludzie ktorzy sa za druga czescia serialu KSD !!! POkażmy stacji TVN żę warto pozostawic ten serial !!!!!!
~JoX

Agent

Dodane 28 lipiec 2010; 20:44
IP: 195.88.90.*
Proszę o 4 edycje agenta z Marcinem Millerem
~Jam

Serial Alf

Dodane 27 lipiec 2010; 12:56
IP: 77.114.224.*
Czy wie ktoś może czy będzie emitowany w telewizji serial Alf ??
www.youtube.com/davvstarcraft

Witam serdecznie wszystkich. Chciałbym was zaprosić na mój kanał youtube, gdzie prowadzę relacje z meczów z gry Starcraft II. Są to moje początki jako komentatora, więc wszelkie słowa krytyki, czy też sugestie wezmę na pewno pod uwagę.

Aktualnie relacjonuję turniej ZOTAC Cup ...
~Stfan

IMPREZY MASOWE (PRZYKLAD POZNAN GRAND TURISMO

Dodane 25 lipiec 2010; 19:16
IP: 193.203.206.*
Zwocie uwage dzisiaj w poznainu na imprezie z luksusowymi samomocdami ktore jedziely po 200kmh po miescie ludzie odgrodzeni byli od tych pojazdow jedynie barierka ktora sam moge przesies a nie wierze ze ci kierowcy byli tak wysmienitymi kierowcami i potrafia wyjsc z kazdej opresji
~Asia

korki

Dodane 24 lipiec 2010; 14:34
IP: 85.237.180.*
To jest szczyt wszystkiego. Reda jak zwykle cała zakorkowana w stronę półwyspu i w stronę Gdyni. Karetki mają trudności z przejazdem, a mieszkańcy nie mogą wyjechać z własnego podwórka. Może telewizja TVN pokaże jak wygląda trasa dotarcia na wymarzony wypoczynek
~Drapste ...

pobieraczek

Dodane 23 lipiec 2010; 14:33
IP: 213.199.241.*
witam wszystkich mam takie pytanie czy za rejestrację na portalu płaci się bo mi się zdaje że pobieraczek wprowadza społeczeństwo w błąd jak za rejestrację można płacić 95zł bo takie kwoty pobieraczek pobiera czy może się ktoś tej sprawie przyjrzeć bo myślę że to jest nie zgodne z prawem jest tak wiele tysięcy portali że za ...
~Polak

NO DLA tvn

Dodane 18 lipiec 2010; 10:13
IP: 77.255.96.*
Ludzie, czytam wasze posty i dziwie sie ze jeszcze to cos oglądacie. Ja od dawna nie ogladam tych kanałów i nie mam powodów do irytacji.
WYŁĄCZ TVN I PO KŁOPOCIE!
~jeden z ...

jk

Dodane 16 lipiec 2010; 19:35
IP: 89.75.152.*
Przypadkiem obejrzałem wasze Fakty. Wasza propaganda (mówię tu o manipulacji dotyczącej Prezesa Jarosława Kaczyńskiego) jest żałosna i przypomina mi propagandę Urbana za czasów prl-u. No, ale to dla Was chyba powód do dumy. Przykro mi, bo z wolnymi mediami Polacy wiązali wielką nadzieję. To co wy ...
~chetna

pomoc dla powodzian

Dodane 20 lipiec 2010; 14:24
IP: 89.245.246.*
Z mediow wiem jak bardzo tereny Sandomierza zniszczyla powodz.Ogladalam gmine Gorzyce...lzy lecialay mi jak widzialam rodakow tragedie.Zorganizowalam tu czyli w Niemczech zbior datkow,zamiescilam artykul w tutejszej gazecie ze zdjeciami z terenow zalanych z prozba o pomoc dla moich rodakow.Nazbieralam OGROM darow i czekam na ...
~Wojtek

Rozdzielczość na TVN HD

Dodane 18 lipiec 2010; 18:26
IP: 77.255.252.*
Od pewnego czasu większość programów na TVN HD jest wyświetlana w dziwnej rozdzielczości. Obraz jest wyświetlany na niewielkiej części ekranu i trzeba go rozciągać. Dziwię się bo kiedyś było normalnie. A może to mój telewizor przestał dopasowywać sobie rozdzielczość?
~katarzy ...

bulwersujące

Dodane 17 lipiec 2010; 11:37
IP: 194.181.94.*
Oglądałam właśnie w TVN 24 wywiad z Panem Pirógiem. Jestem niemile
zaskoczona wypowiedziami i pytaniami, które padają ze strony
prowadzącego. Nie były one obiektywne a wręcz atakujące.
Szanujący się dziennikarz pracujący w tak szanującej się i cieszącej
dobrą opinią telewizji nie powinien prezentować takiej ...

Wszystkie wiadomości na forum są własnością ich autorów. TVN nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Propozycje innych kanałów TVN

TVN

Programowo najlepsza

TVN Style

Kanał dla kobiet

TVN Turbo

Męska stacja

TVN 24

24-godzinny kanał informacyjny