zmień strefę czasową »

TVN 7 > Forum > TVN > Aktualności

Forum dyskusyjne

TVN

kategorie: ostatnie tematy wpis przez tematów wpisów

Aktualności

..wolność ...

31 stycznia 2012

eszlender eszlende ... 2472 4884

..wolność słowa

Dodane 27 styczeń 2012; 10:44
Niestety właściwości prawdziwych news-ów przedkładane są ponad profesjonalne dziennikarstwo.Wielu niestety dziennikarzy nie przeczytało choćby części porozumienia ACTA. Forma ,szybkość oraz sposób procedowania nad porozumieniem, które notabene do pewnej daty było tajne to jeden problem i rząd niestety po raz...

Praca Francja OSZUSTWO!!!!

Dodane 29 styczeń 2012; 17:09
Ten sam gość działa pod numerem telefonu +447778254283.W całej polsce daje ogloszenia i zmienia nazwiska.
Druga szansa / Life Unexpected / Nieoczekiwana szansa. Czy puścicie ten serial w tvn.
Zażądał od Banku PKO BP 200 mln zł odszkodowania

Leszek Kopczyński pod koniec lat dziewięćdziesiątych był jednym z najbardziej
znanych dealerów Opla w Polsce. Dziś jest bankrutem, jego majątek sprzedaje
syndyk. Jak to się stało, że z znakomicie prosperującego przedsiębiorcy stał się
niewypłacalny? Leszek Kopczyński ...

Oszust!!Praca Francja

Dodane 26 styczeń 2012; 11:38
Witam chciałbym ostrzec przed panem Januszem nr tel:+447425923623 który podaje się za pośrednika pracy i naciąga ludzi obiecując im dobre zarobki. Oto treść ogłoszenia
Francja ostatnie miejsca praca!
IP: 89.243.204.30 Wyświetleń: 648 Region: Konin
Poszukujemy jeszcze ostatnich 11 osob do wyjazdu w terminie...

Oszust!!Praca Francja

Dodane 26 styczeń 2012; 11:37
Witam chciałbym ostrzec przed panem Januszem nr tel:+447425923623 który podaje się za pośrednika pracy i naciąga ludzi obiecując im dobre zarobki. Oto treść ogłoszenia
Francja ostatnie miejsca praca!
IP: 89.243.204.30 Wyświetleń: 648 Region: Konin
Poszukujemy jeszcze ostatnich 11 osob do wyjazdu w terminie...

Pobieraczek.pl

Dodane 26 styczeń 2012; 06:22
Nie wiedziałem gdzie to napisać więc piszę tu, mam problem..

Jakieś 2 lata temu założyłem konto na stronie pobieraczek.pl ... przez jakiś czas dostawałem maile z groźbami które ignorowałem ... ostatnio przyszedł mi list że mam zapłacić ok 658 zł .. problem w tym że mam 16 lat i skąd wezmę taką sumę ? Nie wiem czy to...
Właśnie wróciłam z agencji ubezpieczeniowej, gdzie miałam przedłużyć kolejną ratę ubezpieczenia OC za samochód. Pani najpierw naliczyła mi zniżki i podała kwotę składki, gdzie po chwili wyskoczyła jej na monitorze wiadomość o mojej kolizji z 02.2010r na innym samochodzie i to w innej firmie...
Właśnie wróciłam z agencji ubezpieczeniowej, gdzie miałam przedłużyć kolejną ratę ubezpieczenia OC za samochód. Pani najpierw naliczyła mi zniżki i podała kwotę składki, gdzie po chwili wyskoczyła jej na monitorze wiadomość o mojej kolizji z 02.2010r na innym samochodzie i to w innej firmie...

Anonymus rozpoczyna wojne!

Dodane 24 styczeń 2012; 12:06
To od naszych przyjacieli z ameryki (USA) - To będzie rewolucja! Nie będziemy sie bać władz, wszystkich nas nie zamkną! Nie tylko polska wyjdzie na ulice ale i większość amerykańskich miast! Cyber-Wojna rozpoczęta! http://www.youtube.com/...

Piłka ręczna

Dodane 22 styczeń 2012; 19:21
Czy coś przeoczyłem czy nic nie ma w faktach sportowych o naszych szczypiornistach. Zasługują na to żeby o nich coś powiedzieć

Czy ktoś wie czemu nie ma ,,Przepisu na Życie"?

Dodane 30 grudzień 2011; 13:42
Pewnego pięknego wtorku czekałam przed Świętami na następny odcinek ,, Przepisu na Życie", a tu niespodzianka inny serial. Czy ktoś może wie kiedy będzie następny sezon, czy wogóle będzie?

Diamenty pamięci

Dodane 03 styczeń 2012; 12:56
Jakiś czas temu w Dzień Dobry TVN wypowiadała się synowa Violetty Villas i wspomniała, że z kosmyków włosów Villas będą zrobione diamenty pamięci, żeby uczcić Jej pamięć. Na kilku portalach czy w gazetach też były o tym artykuły - co o tym myślicie? Ja uważam, że taka ekscentryczna gwiazda zasługuje na pamiątkę w...

Zepsuty świat

Dodane 13 styczeń 2012; 21:37
Żona ode mnie odeszła, chwilę po tym zamknęli mój zakład i mnie wraz z innymi zwolnili świat zmierza ku upadłości a ja już jestem tym wszystkim zmęczony. Wokół tylko przemoc, wyzysk,kłótnie polityków a ludzie podzieleni na bogatych i biednych, cholera mam już dość. To prawda człowiek jest największym...

Wszystkie wiadomości na forum są własnością ich autorów. TVN nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Propozycje innych kanałów TVN

TVN

Programowo najlepsza

TVN Style

Kanał dla kobiet

TVN Turbo

Męska stacja

TVN 24

24-godzinny kanał informacyjny