zmień strefę czasową »

TVN 7 > Forum > TVN > Nasi prowadzący

Forum dyskusyjne

TVN

kategorie: ostatnie tematy wpis przez tematów wpisów

Nasi prowadzący

Czyli wszyscy ci, których możesz spotkać po drugiej stronie ekranu. Wszelkie uwagi, zwłaszcza te entuzjastyczne:), na ich temat mile widziane

Oj Kolenda! ...

5 lutego 2012

demoniq1 demoniq1 942 1795

Oj Kolenda! Koleeenda!

Dodane 05 luty 2012; 11:35
Czy aby na pewno to było zachowanie godne dziennikarza? Czy nie zagubiona została gdzie po drodze etyka? Od kiedy to dziennikarz tak twardo zajmuje swoje stanowisko i atakuje swoich gości. To nie przystoi dziennikarzowi. Na takie zachowanie to może sobie pozwolić dziennikarz jakiegoś tygodnika powiatowego chociaż nie powinien....

Kolęda - Zaleska?

Dodane 05 luty 2012; 11:30
Pani Kolęda - Zaleska?

BLAMAŻ, WSTYD I HAŃBA DLA TVN !

Dodane 05 luty 2012; 08:12
TO CO WCZORAJ ZAPREZENTOWAŁA POŻAL SIĘ BOŻE REDAKTORZYNA KOLENDA - ZALEWSKA W FATACH PO FAKTACH ZASŁUGUJE NA WEWNĘTRZNE POSTĘPOWANIE REDAKCJI TVN ! JAK MOŻNA TAK POSTĘPOWAĆ PRZED KAMERAMI ? JAK MOŻNA TAK NASKOCZYĆ NA ZAPROSZONEGO GOŚCIA ? JESZCZE DOBRZE NIE ZACZĘLI, A JUŻ SKOCZYŁA CZEPIAJĄC SIE O OKULARY RUTKOWSKIEGO ! CO TO...

kolenda zaleska &sokolowski vs rutkowski

Dodane 04 luty 2012; 21:03
Chcialbym zeby ktos z kierownictwa waszej stacji zwrocil uwage na osobiste wycieczki pani redaktor Kolendy Zaleskiej w strone pana Rutkowskiego Do tej pory uwazalem pania redaktor za obiektywna i rzetelna dziennikarke jednak po dzisiejszej konferecji wykazala zupelny brak profesjonalizmu i obiektywizmu Zreszta to zjawisko staje...

fakty po faktach

Dodane 04 luty 2012; 20:25
Kto wybrał panią Kolendę - Zaleską na prowadzenie tego wywiadu ? Ona już wczoraj przesadziła!Nie była dzisiaj wcale obiektywna.Jeżeli myśli,że szkoda nam matki dziecka to się grubo myli.Jak prawdziwa matka mogła tak bezczelnie kłamać i wodzić za nos wszystkich.Policja rzeczywiście jak sama się wypowiadała szła tropem...

Pieńkowska a Kantereit

Dodane 24 styczeń 2012; 11:48
Ostatnio mam czas na to, aby dość uważnie śledzić DDTVN i nie da się nie zauważyć, że między Jolantą P. a Robertem K. przyjaźni nie ma. Muszę przyznać, że Kantereit jest dość nudny, ma często mało trafne spostrzeżenia itp., natomiast Pieńkowska jest bardziej błyskotliwa, faktycznie ma dużą wiedzę w związku z tym błyszczy w tym...

Katarzyna Kolenda-Zaleska

Dodane 09 styczeń 2012; 10:09
Pani Kasiu, uprzejmie informuję, że dzisiejsze "wejście" w DD TVN było dosyć feralne, a to za sprawą nietrafionej stylizacji, czerwonego kolorytu skóry twarzy i szyi i zgarbionej postawy, która sprawiała wrażenie braku pewności siebie. Nie ukrywam, że byłam w ciężkim szoku, kiedy ujrzałam Panią w porannej...

KUŹNIAR WRACAJ !!!!

Dodane 27 styczeń 2012; 10:16
Prowadzący dzisiejsze ...wstajesz i wiesz, chyba zapomniał o profesjonaliżmie.Zaprosił do rozmowy człowieka, aby porozmawiać o protestach internautów i ...nie dał mu rozwinąć jakiejkolwiek odpowiedzi.Jest to po prostu monolog z tezą a nie profesjonalnie prowadzona rozmowea ...wstyd.

"Prezenterzy" Automaniaka

Dodane 06 maj 2011; 22:14
Gdy oglądam ten program to normalnie bebechy mi się w brzuchu przewracają! Czwórka "wspaniałych" z programu Automaniak twierdzi, że samochód KIA jest lepsze od Audi!!! Mówią, że BMW M5 to porażka inżynierów niemieckich... Zero jakiegokolwiek profesjonalizmu. Zero wiedzy.
Marcin prokop -...

wywalić Pieńkowską z DDTVN

Dodane 19 styczeń 2012; 10:03
zbieram wpisy aby wywalić Pieńkowską z DDTVN

p. Anita Werner

Dodane 17 styczeń 2012; 22:33
Bardzo lubię oglądać programy przez nią prowadzone. Przeczytałam dzisiaj nieprzyjemny wpis na jej temat na stronie TVN24. Niestety nie jestem w stanie opublikowac tam swojej opinii.
Cóż ....bez komentarza.

Prześladowanie

Dodane 06 styczeń 2012; 20:06
Prześladowanie przez Karolinę Bilską z małżonkiem i jego kolegów w miejscu mojego zamieszkania.Mój adres 11 listopada 16/29 Libąż województwo małopolskie.
A najgorsze w tym jest że siedzą pod moim mieszkaniem i cały czas nagadują na mnie i na moją rodzinę.Z tego co się zaokrętowałem to jedna osoba na 90% ma...

Metamorfozy... :)))

Dodane 05 styczeń 2012; 22:57
p. Katarzyna Werner, dzisiaj p. Justyna Pochanke ... :)
Prosto, z klasą, no, no... trochę głupio pisac o takich sprawach ale tak to widzę ... co nie zmienia faktu, ze czekam juz na powrót ikony stylu:) p. Anity Werner

NATASZA URBAŃSKA

Dodane 11 wrzesień 2011; 23:06
Szanowni Państwo.
Rzadko pozwalam sobie na komentowanie decyzji programowych stacji telewizyjnych. A tak naprawdę…robię to pierwszy raz ale to co zrobiliście Państwo z jednym z moich ulubionych programów na Państwa antenie zmusiło mnie do zabrania głosu.
Jestem osoba rozsądną…i zdaję sobie sprawę z...

Bielak

Dodane 21 wrzesień 2011; 11:07
Oglądam własnie powtórkę programu "Jazda polska" śmiech mnie bierze jak słucham tego gościa! Kilka lat temu uczył kierowców poprawnej jazdy! Włosy mi i forumowiczom stawały dęba co ten gość wyczyniał na drodze! Oczywiście skomentowany był wówczas odpowiednio na Waszym forum! Dziś koleżka...

Wszystkie wiadomości na forum są własnością ich autorów. TVN nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Propozycje innych kanałów TVN

TVN

Programowo najlepsza

TVN Style

Kanał dla kobiet

TVN Turbo

Męska stacja

TVN 24

24-godzinny kanał informacyjny