- zmień strefę czasową »
Forum dyskusyjne
TVN
| kategorie: | ostatnie tematy | wpis | przez | tematów | wpisów |
|---|---|---|---|---|---|
O TVNCzyli wszystko o... TVN |
6 stycznia 2012 |
|
733 | 1346 |
coś nowego w tvn turbo
Dodane 06 styczeń 2012; 22:04
często widać stare odgrzewane tematy na tvn turbo aż do znudzenia,a nie zauważyłem żadnej transmisji ze zlotów i majówek bmw odbywających się w Toruniu,ten temat z pewnością zainteresował by całą rzeszę fanów marki
Co się stało z TVN?
Dodane 02 styczeń 2012; 22:05
od dawna z Żoną uważaliśmy TVN za stacje na bardzo wysokim poziomie. Tymczasem w ostatnim sezonie (od 09.2011) poziom programów drastycznie spadł.
Robicie wszystko co najgorsze i coraz bardziej upodabniacie się do polsatu, który każdy program albo kopiuje albo nieudolnie i sztucznie rozpoczyna i jeszcze szybciej...
Robicie wszystko co najgorsze i coraz bardziej upodabniacie się do polsatu, który każdy program albo kopiuje albo nieudolnie i sztucznie rozpoczyna i jeszcze szybciej...
TVN ma wielką moc....
Dodane 13 grudzień 2011; 16:03
Nie zrobi ze mnie gwiazdę i pozwoli trochę zarobić na Święta...bo nie mam pracy i zapłaconych rachunków...
wybory
Dodane 21 wrzesień 2011; 19:30
Jestem osobą którą nie interesuje się wyborami i napewno się na nie nie wybiorę, ale... wydaje mi się oglądając fakty w TVN nie wiem jak innej części naszego społeczeństwa? że przekaz ten jest bardzo stronniczy na korzyść PO - słuchając wiadomości TVN- mam wrażenie jakby więcej uwagi poświęcano temu czego PIS nie zrobił a...
Nietypowe pytanie ;)
Dodane 07 grudzień 2011; 19:47
Dzień dobry,
Mam dość nietypowe pytanie. Czy mogę znaleźć gdzieś na państwa stronach internetowych, ewentualnie czy byłaby możliwość wysłania mi na jakimś elektronicznym nośniku wydania "Sportu" po "Faktach" z dnia 31 maja 2002 roku ? Udzielałem wtedy Państwa stacji wywiadu na temat prognoz na mecz...
Mam dość nietypowe pytanie. Czy mogę znaleźć gdzieś na państwa stronach internetowych, ewentualnie czy byłaby możliwość wysłania mi na jakimś elektronicznym nośniku wydania "Sportu" po "Faktach" z dnia 31 maja 2002 roku ? Udzielałem wtedy Państwa stacji wywiadu na temat prognoz na mecz...
Życzenia Świąteczne
Dodane 06 grudzień 2011; 13:47
Życzymy wszystkim zdrowych i wesołych świąt, oraz pomyślności w Nowym Roku. Pozdrawiamy Mistrzowie Szeptów
Zamieszki w Warszawie
Dodane 11 listopad 2011; 23:35
Uważam, że po tych zdymach dzisiaj, to tvn powinno ścigać tych, którzy podpalili wozy tvn24, i tvn meteo. Powinniście ukazać ich dane, i nie bać sie pokazania twarzy. To nie tvn ma się bać, o "ochrobie danych osobowych", lecz ci bandyci.
Odwróceni (2007)
Dodane 21 listopad 2011; 20:27
Nie wiem ale nie sam ja jeden tak uważam że teraz co jest puszczane filmy kryminalne np. "układ warszawski" to mi się śmieć , płakać chce -,- przecież to czy inne podobne to jest tak żałosne że tego się nie da oglądać.
Najlepszy co było i do dziś jest to każdy spotkany ludzik na ulicy co oglądał Odwróconych to...
Najlepszy co było i do dziś jest to każdy spotkany ludzik na ulicy co oglądał Odwróconych to...
TVN - program ok, ale czas reklam...
Dodane 15 listopad 2011; 21:00
wydaje mi się, że reklamy przeszkadzają w odpowiednich momentach, tym bardziej, że wyprowadza to ze stanu skupienia podczas ogladania.
Czy uważasz też podobnie?>
Czy uważasz też podobnie?>
Kiepskie zajawki
Dodane 10 listopad 2011; 07:04
Witam.
Te zajawki przed zwiastunami filmów, seriali i programów, przedstawiające wypowiedzi ludzi wziętych z ulicy ("Mam ochotę zobaczyć dobry film o miłości") są na poziomie POLSATU. Nie wiem kto jest odpowiedzialny za ten pomysł, ale powinien być zwolniony - wiocha typu "Dlaczego Ja?".
Te zajawki przed zwiastunami filmów, seriali i programów, przedstawiające wypowiedzi ludzi wziętych z ulicy ("Mam ochotę zobaczyć dobry film o miłości") są na poziomie POLSATU. Nie wiem kto jest odpowiedzialny za ten pomysł, ale powinien być zwolniony - wiocha typu "Dlaczego Ja?".
Lektor
Dodane 12 listopad 2011; 06:24
Boshe ludzie dlaczego potraficie wszystko sp.... !!!! Wlaczam gladiatora i co slysze ???
"Liberyjczyk", "zaplacisz mi za to po tej lub po tamtej stronie" (czy jakos tak), ogladalem ten fil milion razy i jak mam ochote go obejrzec jeszcze raz w tv przed snem to mi sie rzygac chce i odechciewa wszystkiego !!!...
"Liberyjczyk", "zaplacisz mi za to po tej lub po tamtej stronie" (czy jakos tak), ogladalem ten fil milion razy i jak mam ochote go obejrzec jeszcze raz w tv przed snem to mi sie rzygac chce i odechciewa wszystkiego !!!...
Odnośnie porażek seriali
Dodane 08 październik 2011; 13:13
Władze TVNu niech uważnie śledzą to co na wizji mówią ich ludzie. Nie raz spotkałam się z opinią osoby publicznej, np w DDTVN, że nie ogląda telewizji. Telewizja stała sie niemodna i ten trend lansują paradoksalnie gwiazdy TV. Pomyslcie czy to nie wplywa na widzow, skoro same osobowosci Tvnowskie takie cos propaguja....
Film dokumetalny
Dodane 01 listopad 2011; 23:40
Mój kolega z RPA nakręcił w pełni profesjonalny film dokumentalny w jakości HD i chce go udostępnić całkowicie za darmo, czy ktoś może mi doradzić w jaki sposób skontaktować się ze stacją telewizyjną w celu emisji, bardzo dziękuje za pomoc,
Napisy dla niedosłyszących
Dodane 31 październik 2011; 19:21
Witam!
Mam problem, który nie daje mi spokoju, gdyż mam dziecko niedosłyszące ,a Wasza profesjonalna , nowoczesna , i otwarta na problemy wszystkich stacja , tak naprawdę nie robi nic aby Ci najbardziej potrzebujący ludzie mogli w pełni korzystać w Waszych propozycji .Moje dziecko oglądając filmy , wiadomości, inne...
Mam problem, który nie daje mi spokoju, gdyż mam dziecko niedosłyszące ,a Wasza profesjonalna , nowoczesna , i otwarta na problemy wszystkich stacja , tak naprawdę nie robi nic aby Ci najbardziej potrzebujący ludzie mogli w pełni korzystać w Waszych propozycji .Moje dziecko oglądając filmy , wiadomości, inne...
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49

Wszystkie wiadomości na forum są własnością ich autorów. TVN nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.