- zmień strefę czasową »
TVN 7 > Forum > TVN Style > Zdrowie i uroda
Forum dyskusyjne
TVN Style
| kategorie: | ostatnie tematy | wpis | przez | tematów | wpisów |
|---|---|---|---|---|---|
Zdrowie i urodaTutaj możecie porozmawiać o nowościach kosmetycznych, dietach, zabiegach upiększających, problemach zdrowotnych i innych tematach dotyczących Waszego wyglądu, samopoczucia i zdrowia. |
16 maja 2012 |
|
79 | 150 |
Co myślicie o sokoach z jagód acai?
Dodane 11 maj 2012; 22:05IP: 109.243.35.*
Zastanawiam się nad zakupem soku monavie, który jest produkowany z brazylijskich jagód acai. Słyszałam o tych sokach wiele dobrego, że mają zbawienny wpływ na nasze zdrowie. Czy ktoś pije takie soki? Są faktycznie skuteczne?
stopy
Dodane 09 maj 2012; 09:27IP: 87.207.133.*
Witam 8 maja w TVN Style był emitowany program Klinika Urody w którym przedstawiono problem stóp i ich choroby.Gdzie mogłabym ponownie oglądnąć ten odcinek i poznać adres klinika która prowadzi takie leczenie w Krakowie
Zakon w Anglii, kóry leczy ziołami
Dodane 05 maj 2012; 12:24IP: 212.122.223.*
Potrzebuję kontakt z mężczyzną, który nie tak długo temu występował w programie "Miasto kobiet" gdzie był temat o wróżkach. Owy mężczyzna opowiadał o swojej matce, która była chora (chyba na nowotwór i poszedł do wróżki i powiedziała mu, żeby poszedł do klasztoru który jest...
Blog o Francji, podrozach i gotowaniu
Dodane 18 styczeń 2012; 17:54
zapraszam na bloga o Paryzu, Francji, podrozach i gotowaniu :)
http://polka-w-paryzu.blogspot.com
http://girl-in-paris-france.blogspot.com/
http://polka-w-paryzu.blogspot.com
http://girl-in-paris-france.blogspot.com/
Genetycznie podkrążone oczy
Dodane 13 styczeń 2012; 11:48
Witam. Jestem 21 letnim chłopakiem. Mam problem z podkrążonymi powiekami. Przyczyną nie jest brak snu czy choroby. Po prostu mam taką urodę. Moje pytanie brzmi czy istnieje jakiś krem albo maść dzięki, której mógłbym doraźnie rozjaśniać powieki? Dziękuję
Laserowy zabieg związany z biustem....
Dodane 21 grudzień 2011; 21:12
Około dwóch miesięcy temu w TVN Style, zaprezentowano nową technologię
laserową, która przywraca jędrność biustu po utracie tkanki
tłuszczowej, spowodowanej karmieniem piersią. Niestety nie mogę nigdzie znaleźć
nazwy tego zabiegu lub nazwy laseru. Czy ktoś z Państwa orientuje się w
tym temacie ??
laserową, która przywraca jędrność biustu po utracie tkanki
tłuszczowej, spowodowanej karmieniem piersią. Niestety nie mogę nigdzie znaleźć
nazwy tego zabiegu lub nazwy laseru. Czy ktoś z Państwa orientuje się w
tym temacie ??
Nominowany w kategorii Twarz Roku Jacek Twarowski
Dodane 08 grudzień 2011; 17:49
Współpracuje z kilkoma warszawskimi szpitalami, a bardzo liczne grono pacjentów
to najlepsza rekomendacja dla jego uzdolnień. Blisko piętnastoletni staż
pracy jest świadectwem doświadczenia w walce z dolegliwościami bólowymi.
Pacjenci chwalą jego zaangażowanie i skuteczność. Poniżej prezentujemy cykl
wyw
to najlepsza rekomendacja dla jego uzdolnień. Blisko piętnastoletni staż
pracy jest świadectwem doświadczenia w walce z dolegliwościami bólowymi.
Pacjenci chwalą jego zaangażowanie i skuteczność. Poniżej prezentujemy cykl
wyw
Nominowany do kategorii "Masażysta Roku" - Dariusz Kordowski
Dodane 15 grudzień 2011; 13:49
Niniejszym chciałbym zaprezentować Państwu swoją skromną, ale jakże profesjonalną osobę.
W moim Gabinecie Masażu będziecie mieli możliwość poprawy stanu swojego zdrowia, odpoczynku i relaksu.
Oferuję pełen zakres zabiegów masażu oraz zabiegów wspomagających odchudzanie.
Wszelkie informacje o mnie i o masażu...
W moim Gabinecie Masażu będziecie mieli możliwość poprawy stanu swojego zdrowia, odpoczynku i relaksu.
Oferuję pełen zakres zabiegów masażu oraz zabiegów wspomagających odchudzanie.
Wszelkie informacje o mnie i o masażu...
Nominowany w kategorii Twarz Roku Jacek Twarowski
Dodane 07 grudzień 2011; 16:57Nominowany w kategorii Twarz Roku Jacek Twarowski
Dodane 07 grudzień 2011; 18:44
Leczy urazy ortopedyczne, bóle kręgosłupa, dobiera ćwiczenia na kręgosłup oraz służy pomocą i radą przy doborze sprzętu rehabilitacyjnego. Pomaga pokonać depresję, nerwice, stres.
Strona internetowa: http://www.twarowski.net
Strona internetowa: http://www.twarowski.net
wizażystka...
Dodane 17 listopad 2011; 20:52
Witam serdecznie,
obecnie uczęszcam do szkoły Wizażu i Charakteryzacji, wizaż to moja pasja i po 3 latach studiowania turystyki i rekreacji, podjęłam decyzję,że na razie chcę iść na studia mgr ponieważ nawet nie wiem co nmiałabym wybrałać, wieć po co iść bezmyślnie na studia... chcę mieć pracę do której chętnie będę...
obecnie uczęszcam do szkoły Wizażu i Charakteryzacji, wizaż to moja pasja i po 3 latach studiowania turystyki i rekreacji, podjęłam decyzję,że na razie chcę iść na studia mgr ponieważ nawet nie wiem co nmiałabym wybrałać, wieć po co iść bezmyślnie na studia... chcę mieć pracę do której chętnie będę...
POMPA INSULINOWA
Dodane 07 listopad 2011; 09:14
Proszę o pomoc..od 15 lat choruje na cukrzycę insulino-zależną..jestem mama 2 wspaniałych chłopców..mam 36 lat..studiuje zaocznie Ratownictwo Medyczne..bardzo lubię pomagać ludziom..Sam też potrzebuje pomocy..Zbieram na Pompę Insulinową..lub może ktoś ma lecz nie używa...proszę o kontakt..mój adres...
Problem z akceptacją swojej osoby
Dodane 08 październik 2010; 18:40IP: 77.255.75.*
Witam.
Mam 34 lata i 170 cm. wzrostu. Mój problem polega na tym, że moja waga dobiła do 83 kg i bardzo źle się z tym czuję. Nie potrafię schudnąć a bardzo bym chciała. Wszyscy wkoło tylko mnie krytykują zamiast dodać odrobinę otuchy i wykazać troszkę zrozumienia. Po prostu jednym słowem nie cierpię swego zatłuszczonego...
Mam 34 lata i 170 cm. wzrostu. Mój problem polega na tym, że moja waga dobiła do 83 kg i bardzo źle się z tym czuję. Nie potrafię schudnąć a bardzo bym chciała. Wszyscy wkoło tylko mnie krytykują zamiast dodać odrobinę otuchy i wykazać troszkę zrozumienia. Po prostu jednym słowem nie cierpię swego zatłuszczonego...
Rehabilitacja kręgosłupa
Dodane 18 wrzesień 2011; 23:41
www.twarowski.net
Przystępnie o dentystach
Dodane 30 sierpień 2011; 00:26
Witam. Chciałem polecić wszystkim stronę internetową poświęconą tematyce stomatologii:
www.zadbajozeby.pl
Docelowo ma to być wyszukiwarka gabinetów stomatologicznych, ale na ten moment (świeżo po powstaniu strony) oferuje wiele artykułów i porad stomatologicznych. Można poczytać np o dentofobii (także...
www.zadbajozeby.pl
Docelowo ma to być wyszukiwarka gabinetów stomatologicznych, ale na ten moment (świeżo po powstaniu strony) oferuje wiele artykułów i porad stomatologicznych. Można poczytać np o dentofobii (także...
Wszystkie wiadomości na forum są własnością ich autorów. TVN nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.
Propozycje innych kanałów TVN
TVN
Programowo najlepsza
- Program na dziś »
- Nie przegap!: Mam talent »
- Aktualności: Telewizja na kartę »
TVN Style
Kanał dla kobiet
- Program na dziś »
- Polecamy: Magiel towarzyski »
- Aktualności: 66 niezapomnianych »
TVN 24