zmień strefę czasową »

TVN 7 > Forum > TVN Style > Kącik Mam

Forum dyskusyjne

TVN Style

kategorie: ostatnie tematy wpis przez tematów wpisów

Kącik Mam

Idealne miejsce do dyskusji i wymieniania cennych uwag o wychowywaniu Waszych małych pociech.

GMddmsMGaSVpb ...

3 maja 2012

Konto usunięte 27 51
Konto usunięte

GMddmsMGaSVpbgETqx

Dodane 03 maj 2012; 18:19
IP: 78.33.26.*
- O raju Masai Mara. Od jakiegoś czasu oglądam nałogowo Big Cat Diary, ktf3ry się djziee właśnie w tym rezerwacie. Teraz to Ci bardzo zazdroszczę tej wycieczki!!
Konto usunięte

nie chce umrzeć

Dodane 19 kwiecień 2012; 23:01
IP: 86.30.192.*
Witam serdecznie!Mam problem z moim 7-mio letnim synkiem.Od czasu do czasu przychodzi z płaczem i mówi,że nie chce umrzec,że się boi(śmierci).Przez chwilę nie mogę go uspokoić jak mi sie uda go uspokoic to na chwilkę i znowu zaczyna.Nie trwa to dlugo,ale jednak.Nie wiem dlaczego o tym mówi.Kiedy pytam...

Nerwowe 6-cio miesięczne dziecko

Dodane 15 luty 2012; 12:08
Mój synek za tydzień skończy 6 miesięcy. Od kilku dni zrobił się strasznie nerwowy. Bardzo często płacze, strasznie wygina się nawet kiedy jest na rękach. Wcześniej potrafił bawić się swoimi zabawkami nawet około 30 minut w łóżeczku, później kolejne 30 minut w huśtawce (teraz tak się w niej wygina, że prawie...

ratunku- sposoby na spanie

Dodane 13 luty 2012; 15:05
Witam serdecznie. Mam synka 7- miesięcznego. Od 3 miesiąca życia nie chce spać. Budzi się nawet po 9 razy, najmniej- 3 razy. Jest karmiony butelką, w nocy nie je. Daję mu herbatkę, kiedyś pomagało, teraz nie. Ciągle się przewraca z pleców na bok, na brzuch, wierci się, ruch kołdrą go budzi. Mąż pracuje na nocne zmiany i z...
Konto usunięte

niechce mówic

Dodane 18 kwiecień 2009; 16:31
IP: 83.26.171.*
moj synek ma 30 mies mówi bardzo mało np mama,tata,chodz,dzidzia porazumiewa sie z nami róznymi dżwiekami i pozami,mówimy wyraznie czasem udajemy ze go nie rozumieimy ale to nie pomaga...martwie się ze cos jest nie tak pomózcie....!!ps;;dalej korzysta z pampersów niemoge go oduczyc choc...
Konto usunięte

organizajca

Dodane 30 październik 2010; 20:52
IP: 193.93.91.*
Witam,jestem mama 20miesiecznej dziewczynki i spodziewam sie kolejnego babla.co prawda do porodu jeszcze mi troche zostalo ale wciaz mysle jak sobie to wszytko zorganizowac.mianowicie moja corka byla karmiona piersia i przy niej tez zasypoiala po kapieli.budzila sie karmilam ja i tak wkolko.w nocy bylo sporo pobudek.chcialabym...

Teatr Hothaus zaprasza Dzieci z rodzicami...

Dodane 02 grudzień 2011; 12:01

Witam wszystkich!
Chcieliśmy Was wszystkich gorąco zaprosić na Mikołajki, które odbędą się 11.12.2011 . Okres przedświąteczny umili Wam występ młodych aktorów Teatru Hothaus, a także konkurs.
Jeżeli lubisz taniec, teatr i Małego Księcia, to nie może Cię tam zabraknąć!

BEZPŁATNA SZKOŁA RODZENIA "KAAR-MED"

Dodane 16 marzec 2011; 14:42
BEZPŁATNA SZKOŁA RODZENIA
współpraca ze szpitalami w Warszawie

Centrum Chorób Kobiecych "KAAR-MED" zaprasza na zajęcia do bezpłatnej Szkoły Rodzenia kobiety ciężarne
między 20 a 28 tygodniem ciąży
mające meldunek stały bądź tymczasowy
w Warszawie.

Zajęcia są refundowane przez Miasto Stołeczne...

PROSZE WSZYSTKICH O POMOC!!

Dodane 04 luty 2011; 13:57
http://www.sompolno.pl/konkurs-foto/zimowy-konkurs-fotograficzny.aspx

PROSZE GŁOSOWAĆ NA ZDJ NR 6!! 1 KLIKNIĘCIE Z GÓRY DZIĘKUJE.

masaż niemowlęcia

Dodane 24 listopad 2010; 14:52
Jak masować dziecko, co to daje, w czym pomaga, chętnie podpowiem wszystkim zatroskanym rodzicom
Konto usunięte

Wózek spacerowy - opinie

Dodane 12 kwiecień 2010; 17:33
IP: 87.96.103.*
Czy któraś z mam miała okazję przetestować wózek spacerowy delti cat (również producent x-landera) razem ze swoją pociechą? Ja właśnie testuję wózek w kolorze turkusowym i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona. Wózek ma wszystko to, co niezbędne, i to nie "na wierzchu", a...
Konto usunięte

spanie

Dodane 22 styczeń 2010; 15:12
IP: 188.147.145.*
witam mam problem ze swoim 3 miesiecznym synkiem bydzi mi sie w nocy od 3 do 5 razy w nocy do karmienia a karmie go piersia i niewiem co moze byc przyczyna tego ze on mi niespi tak jak powinien spac??
Konto usunięte

włoski

Dodane 04 listopad 2009; 14:07
IP: 87.96.53.*
Witam!Mam pewne pytanie a mianowicie moj synek ma wloski na ramionkach.Niby to sa te pierwsze wloski jakie dzieci maja po urodzeniu.Z tego co wiem to one sie sciraja po jakims czasie.Niestety moj syn ma je nadal na ramionkach.Nie wiem co z tym zrobic??Isc z tym do lekarza?Czy poczekac??Doradzcie moze same mialyscie z czyms takim...
Konto usunięte

odp

Dodane 11 lipiec 2010; 22:08
IP: 83.25.196.*
Jezeli moge sie wtrącic oczywiście super niania pomaga ale dlaczego przez nia zdjęto z anteny dragon balla -anime cieszące sie masowa popularnościa wydawano szachy mange batony karty w chipsach nie powie mi pan \pani ze inne osoby nie miały z tego zysku otoz mialy odromny masa dzieciakow w tym i ja kupowaly batony szachy itp...

Wszystkie wiadomości na forum są własnością ich autorów. TVN nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Propozycje innych kanałów TVN

TVN

Programowo najlepsza

TVN Style

Kanał dla kobiet

TVN Turbo

Męska stacja

TVN 24

24-godzinny kanał informacyjny