- zmień strefę czasową »
TVN 7 > Forum > TVN Style > Nasi prowadzący
Forum dyskusyjne
TVN Style
| kategorie: | ostatnie tematy | wpis | przez | tematów | wpisów |
|---|---|---|---|---|---|
Nasi prowadzącyCzyli wszyscy ci, których możesz spotkać po drugiej stronie ekranu. Wszelkie uwagi, zwłaszcza te entuzjastyczne:), na ich temat mile widziane. |
7 maja 2012 |
|
62 | 130 |
gollog
Dodane 07 maj 2012; 03:26IP: 89.174.4.*
nie sądźcie Golloba po wyglądzie sport zawsze jest na pierwszym miejscu niech inne żony to wiedzą Gollob jest ok
Kolczyki Małgorzaty Rozenek
Dodane 05 maj 2012; 19:24IP: 89.161.1.*
Witam Czy ktoś wie gdzie dostane podobne kolczyki z perełką Jakie ma perfekcyjna pani domu Małgorzata Rozenek
Dragon Ball
Dodane 27 sierpień 2009; 15:59
Dragon Ball niech wróci do nas
RKmmRvaYUIqJ
Dodane 23 kwiecień 2012; 04:39IP: 23.21.198.*
BKlJZg <a href="http://pgpkscrukgts.com/">pgpkscrukgts</a>
uLHgouvPEoNgofg
Dodane 22 kwiecień 2012; 09:17IP: 190.24.15.*
Such an impressive answer! You've baeetn us all with that!
Po mojemu Wojciech Cejrowski
Dodane 30 grudzień 2009; 02:51IP: 83.9.56.*
Co sądzicie o tym programie??
Czy nauczyciel ma takie prawo ?????!!!
Dodane 30 maj 2011; 12:52
Witam.
Z tego względu, iż nie wiem gdzie to napisać, pisze tu. Mam nadzieje ze udzielicie mi odpowiedzi.! Chodzi o to, że u mnie w szkole jest w regulaminie (pomijając inne błahostki) , iż zabrania się malowania. Ja używam lekkiego podkładu ponieważ mam dosc dużo blizn po trądziku i nie chce tego ujawniać. Dziś zapytała się...
Z tego względu, iż nie wiem gdzie to napisać, pisze tu. Mam nadzieje ze udzielicie mi odpowiedzi.! Chodzi o to, że u mnie w szkole jest w regulaminie (pomijając inne błahostki) , iż zabrania się malowania. Ja używam lekkiego podkładu ponieważ mam dosc dużo blizn po trądziku i nie chce tego ujawniać. Dziś zapytała się...
"wiem co jem "
Dodane 29 listopad 2010; 18:32
co sądzicie o tym programie? jak dla mnie to strzał w 10 p Kasiu
PROSZE WSZYSTKICH O POMOC!
Dodane 05 luty 2011; 20:24
http://sompolno.pl/konkurs_foto/zimowy-konkurs-fotograficzny.aspx
PROSZE GLOSOWAC NA ZDJ NR 6 BARDZO DZIEKUJE Z GÓRY!!
PROSZE GLOSOWAC NA ZDJ NR 6 BARDZO DZIEKUJE Z GÓRY!!
Dlaczego Cejrowski wrócił?
Dodane 12 maj 2010; 11:43IP: unknown
Dlaczego Cejrowski wrócił? Kto na niego czekał? Na tego hipokryte!!!!Nie rozumiem Was?
Wojewódzki na bruk!
Dodane 12 kwiecień 2010; 20:57IP: 85.89.183.*
Trzeba mu powiedzieć,że wielkość człowieka nie mierzy się w centymetrach i można być inteligentnym chamem.
Czytam bo lubię
Dodane 03 czerwiec 2010; 12:24IP: 83.31.5.*
"I diabeł by zapłakał" Rafała Zielińskiego www.radwan.pl www.sklep-komiksowy.pl ..ta książka zasługuje na uwagę przede wszystkim dlatego, że jest zapisem najintymniejszych zwierzeń i pragnień. Poraża autentyzmem i szczerością.
W wątku głównym są to poruszające wspomnienia bohatera, który uwięziony w...
W wątku głównym są to poruszające wspomnienia bohatera, który uwięziony w...
tez o maglu
Dodane 01 październik 2010; 16:59IP: 81.190.228.*
program slaby a i prowadzacy do bani.nie potrafia wspolnie prowadzic programu.najczesciej mowia razemi jedno chce przekrzyczec drugiego.widz najczesciej nie rozumie rozmowy do nie wie kogo sluchac.a pani karolina to chyba troche zazdrosci gwiazdom i celebrytom.....
Magiel Towarzyski
Dodane 30 kwiecień 2010; 13:38IP: 79.190.235.*
Witam
Pwenie tak jak większość kobiet w moim wieku znajduję chwilę relaksu pomiędzy pracą ,domem a wychowaniem dziecka oglądając telewizję.Nie chcę się przy tym zmęczyć a lekka treść programu ma mnie wprowadzić w stan odprężenia.
Jakież było moje zdziwienie i irytacja po obejrzeniu Magla Towarzyskiego ,kiedy p Karolina...
Pwenie tak jak większość kobiet w moim wieku znajduję chwilę relaksu pomiędzy pracą ,domem a wychowaniem dziecka oglądając telewizję.Nie chcę się przy tym zmęczyć a lekka treść programu ma mnie wprowadzić w stan odprężenia.
Jakież było moje zdziwienie i irytacja po obejrzeniu Magla Towarzyskiego ,kiedy p Karolina...
S.O.S. Uroda
Dodane 27 czerwiec 2010; 11:59IP: 192.168.154.*
Magda Groszewska jest tragiczna. Mówi się "piętnaście złotyCH" a nie "piętnaście złoty". Poza tym w wielu innych kwestiach wypada "blado" i nieprofesjonalnie przy Oldze.
Wszystkie wiadomości na forum są własnością ich autorów. TVN nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.