zmień strefę czasową »

TVN 7 > Forum > TVN Style > Hyde park

Forum dyskusyjne

TVN Style

kategorie: ostatnie tematy wpis przez tematów wpisów

Hyde park

Tu porozmawiasz o wszystkich tematach, które nie do końca związane są z naszą ofertą :)

Odchudzanie, ...

23 kwietnia 2012

Konto usunięte 92 136
Konto usunięte

Odchudzanie, cellulit

Dodane 18 kwiecień 2009; 15:34
IP: 83.6.122.*
Jakie macie sprawdzone metody na zrzucenie kilku zbędnych kilogramów oraz na pozbycie się cellulitu?
Konto usunięte

przepowiednie o końcu świata, co o tym myślicie ?

Dodane 22 kwiecień 2012; 10:24
IP: 85.222.56.*
Witam,

od roku 2010 aż do dziś regularnie publikowane są w internecie orędzia - Ostrzeżenie na czasy ostateczne. Są one przekazywane wizjonerce z Europy przez Trójce Świętą.

Mają one nas przygotować do wielkiego wydarzenia, którym będzie Ostrzeżenie - ukazanie wszystkim ludziom na ziemi ich grzechów, t...
Konto usunięte

Myjnia uszkodziła mi SMARTA

Dodane 13 kwiecień 2012; 22:26
IP: 84.205.183.*
Prosze o pomoc może jakis użytkownik smarta miał podobny problem, miesiąc temu na BP w myjni automatycznej w której myje smarta fortwo od 3 lat nastapiła blokada, pracownica odblokowała myjnie po czy suszarka uderzyła w tylnia szybę i naderwała listwę ze stopem przy szybie COMPENSA sie na mnie wypieła pracownicy BP...
Z okazji zbliżających się Walentynek przedstawiamy oryginalny i ciekawy pomysł na prezent dla Niej. Jest to personalizowana książka kucharska. Powstała z myślą, by każda kobieta wygospodarowała sobie jeden dzień tylko dla siebie, odprężyła się i zrelaksowała. Jednocześnie chcemy, aby jej czytanie było oderwaniem się od spraw dni...

Teatr Hothaus zaprasza Dzieci z rodzicami...

Dodane 02 grudzień 2011; 12:05
Witam wszystkich!
Chcieliśmy Was wszystkich gorąco zaprosić na Mikołajki, które odbędą się 11.12.2011 . Okres przedświąteczny umili Wam występ młodych aktorów Teatru Hothaus, a także konkurs.
Jeżeli lubisz taniec, teatr i Małego Księcia, to nie może Cię tam zabraknąć!

Konto usunięte

co nowego ?

Dodane 14 marzec 2009; 08:53
IP: 77.237.0.*
czyli koniec tvp info
Konto usunięte

Karolina K. Piotrowska & Tomasz Kin

Dodane 29 marzec 2009; 10:26
IP: 91.94.51.*
w ostatnim maglu pan prowadzący w towarzystwie pani multi-fakulti mieszał z błotem Panią Liszowską. Powód - jest wieksza. Pani KKP powinna znać " i śmiech może być nauką, kiedy się z przywar, nie z osób natrząsa.
popislai się oboje chmastwem czystym. Poza tym, sama panna plejada.pl wyglądała jak jej stara...
Konto usunięte

niesamowita bluzka!!

Dodane 09 czerwiec 2009; 19:09
IP: 213.238.121.*
sluchajcie! grzebalem na allegro i znalazlem niesamowita buzlke!! http://allegro.pl/item657739113_stroj_ludowy_cieszynski_bluzka_damska_kabotek_oryg.html
Konto usunięte

grupa Il Divo

Dodane 08 lipiec 2009; 17:11
IP: 83.24.146.*
Chciałabym wszystkich zainteresować muzyką grupy Il Divo.Tworzy ją 4 mężczyzn. Każdy pochodzi z innego kraju.Śpiewają popowe utwory w stylu operowym,poniewaz jeden z nich ma skalę głosu barytona,dwóch jest tenorami i jeden popowym wokalistą.Wykonują piosenki w języku hiszpańskim,włoskim,angielskim i francuskim.
Maja na...
Oto 14.10.11 groźby ojca ziściły sie: sad nie wziol pod uwagę mojch zeznan ze zlom zostal sprzedany za moja telefoniczna zgoda .syn zostaje skazany na 3miesiace w zawieszeniu na 2 lata i zwrot ojcu 800zl i pokrycie kosztów. za kradzież zlomu

parę miesięcy temu /podczas interwencji policji / ojciec i syn godzą sie ....

WIEM CO JEM

Dodane 18 wrzesień 2011; 11:28
CZY MOŻNA POROZMAWIAĆ NA TEMATY ZWIĄZANE Z TYM PROGRAMEM?
Witam!
Chciałabym obejrzeć program w którym będą bardzo dobre ćwiczenia na wyrzeźbienie sylwetki przed ślubem. Taki program który leci 3-4 razy w tygodniu pomoże leniuchom wstać z kanapy sprzed telewizora na matę do ćwiczeń!
Proszę o pomoc, gdyż ja jestem taką osobą, a w przyszłym roku wychodzę za mąż.
Pomocy:)

Myweddspace.pl

Dodane 13 wrzesień 2011; 15:00
Twój ślub zaczyna się tutaj!

MyWeddSpace to interaktywny portal ślubny dający możliwość tworzenia indywidualnych stron internetowych, na których pary zamieszczają wszystkie informacje dotyczące organizowanej przez siebie uroczystości. Wyposażony jest także w bogaty zestaw funkcjonalnych narzędzi pomagających w...

www.Myweddspace.pl

Dodane 13 wrzesień 2011; 14:57
Twój ślub zaczyna się tutaj!

Wybory? Płatne studia? Na kogo teraz głosować?

Dodane 23 sierpień 2011; 10:40
PO jako dominująca partia w wyborach prezydenckich. Mój numer 1, ale czy aby na pewno to dobry wybór, skoro rząd ten chce zamknąć mi drzwi do zdobywania wiedzy? Drugi kierunek płatny? ok, ale tylko wtedy kiedy studiuje kilka kierunków równocześnie...

Wszystkie wiadomości na forum są własnością ich autorów. TVN nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Propozycje innych kanałów TVN

TVN

Programowo najlepsza

TVN Style

Kanał dla kobiet

TVN Turbo

Męska stacja

TVN 24

24-godzinny kanał informacyjny