- zmień strefę czasową »
TVN 7 > Forum > TVN Turbo > Motoryzacja i okolice
Forum dyskusyjne
TVN Turbo
| kategorie: | ostatnie tematy | wpis | przez | tematów | wpisów |
|---|---|---|---|---|---|
Motoryzacja i okoliceRynkowe premiery, wieści z salonów i giełd, ceny paliw, zmiany w przepisach - dla tych, którzy chcą trzymać rękę na pulsie! |
13 maja 2012 |
|
232 | 476 |
Śmierdząca klima - problem
Dodane 11 maj 2012; 22:00IP: 109.243.35.*
Po zimie też wam śmierdzi klima? Czy odgrzybiacie sami w domu czy jeździcie do serwisu? Ja sam chyba się za to nie będę zabierał. Czy ktoś mi może polecić jakiś serwis klimy w Warszawie?
Puchar Mx-5 MaX5CUP
Dodane 20 kwiecień 2012; 11:25IP: 79.237.79.*
15 kwiecień 2012 na torze Circuit Park Zandvoort odbyła sie inauguracja nowego sezonu Pucharu Mx5.Do wyścigów zgłoszono 39 aut ,to jest rekordowy rok pod względem ilości aut. W I.L Motorsport Racing Team z numerem 27 wystartował Kuba Szczepanik Nasz rodak
Kuba tym razem zajął 8 miejsce należy dodać ze jechał pierwszy raz...
Kuba tym razem zajął 8 miejsce należy dodać ze jechał pierwszy raz...
Jakie opony letnie 195 / 60 / R15
Dodane 09 marzec 2011; 09:24
Witam mam problem z wyborem dobrych opon do mojej Astry G, fabrycznie były montowane Micheliny 195/60/R15 energy saver, chciałbym takie same ale opony w tym profilu są strasznie drogie ponad 310zł nierozumie tego bo te same opony z profilem można kupić za 225zł, czy można zmienić profilu na 65 i czy mogą być złe skutki takiej...
Uwaga na Motoprezent !
Dodane 13 kwiecień 2012; 12:57IP: 87.205.168.*
Uwaga Panowie i Panie, Skorzystajcie z "korepetycji" które dostałam ja od firmy Motoprezent. Kupiłam szkolenie i jazdę Subaru Impreza lub Mazda ST8 jako niezwykły prezent dla kogoś na okrągłe urodziny :-). Do vouchera przeznaczonego dla jubilata dołączone były życzenia urodzinowe i list z informacją że...
Porównywarka cen nowych samochodów
Dodane 11 kwiecień 2012; 15:45IP: 176.108.130.*
Witam!
Słyszałem w TVN Turbo jakieś 6 miesięcy temu o stronie, na której są zamieszczane ceny nowych samochodów przez dilerów. Widzimy tam od razu, czy mają na stanie auta powystawowe, z poprzedniego rocznika czy z jazd testowych. Czy ktoś jest w stanie podać mi jej adres? Google jakoś ze mną nie...
Słyszałem w TVN Turbo jakieś 6 miesięcy temu o stronie, na której są zamieszczane ceny nowych samochodów przez dilerów. Widzimy tam od razu, czy mają na stanie auta powystawowe, z poprzedniego rocznika czy z jazd testowych. Czy ktoś jest w stanie podać mi jej adres? Google jakoś ze mną nie...
punkty karne
Dodane 05 kwiecień 2012; 19:09IP: 93.154.190.*
Witam mam pytanie odnośnie kiedy likwidują sie punkty karne?. w oto takiej sytuacji.
Pierwsze dwa punkty dostałem w styczniu kolejne 4 w marcu.
czy w rok od ostaniego złapanego punktu czyli za rok w marcu?, czy za rok najpiew te ze stycznia dwa, a w marcu kolejne 4??
Pierwsze dwa punkty dostałem w styczniu kolejne 4 w marcu.
czy w rok od ostaniego złapanego punktu czyli za rok w marcu?, czy za rok najpiew te ze stycznia dwa, a w marcu kolejne 4??
vw golf V 1.4 tsi w gaz
Dodane 23 listopad 2011; 19:33
witam wszystkich czy ktoś może odpowiedzieć na moje pytania w jaki sposób można przerobić silnik vw golf V 1.4 tsi w instalacje gazową co trzeba zrobić jak to jest możliwe i jakie koszta będą gdzie się montuje w tedy wtryskiwacze gazu oraz wszystko co się da więcej powiedzieć na ten temat
Benzyna w dieslu
Dodane 19 październik 2011; 15:01
Mam pytanie . Wlalem do diesla 10 l PB95 i nastepnie 40 l diesla. Samochod jak do tej pory jezdzi .Czy cos moze sie stac w trakcie jazdy ? Prosze o odpowiedz
szukam firmy ktura zajmuje sie montowaniem lambo doors?
Dodane 28 marzec 2012; 19:46IP: 82.113.121.*
witam kupile mercedesa CLK kabrio 2005r. i chcialbym znalesc firme ktura zajmuje sie montowaniem lambo doors otwieranie drzwi do gury? kontakt beny655@wp.pl
Idealny temet dla tvnturbo
Dodane 27 marzec 2012; 22:53IP: 89.69.214.*
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Zderzenie-policyjnych-radiowozow-n56848.html?strona=11#opiniez artykułu wynika ze tylko kierowca oznakowanego radiowozu był trzeźwy co z kierowcą nieoznakowanego ? ...
Na co należy zwrócić uwagę kupując samochód?
Dodane 25 marzec 2012; 19:30IP: 89.74.210.*
Witajcie! Podzielcie się opinią co jest dla Was ważne przy wyborze samochodu. Co istotne, co zbędne. Dziękuję!!! http://www.surveymonkey.com/s/forumsam
FORD KUGA PROBLEMY Z TURBINĄ
Dodane 15 luty 2012; 20:10
Witam! 15 miesięcy temu kupiłem nowego FORDA KUGA, po 2 miesiącach okazało się, że samochód ma wadliwą turbo sprężarkę. Po 11 wizytach w serwisie (1100km dojazd do salonu) turbina została wymieniona ale przy okazji samochód był kilka razy LAWETOWANY, były zgłaszane wszelkie awarje. Dokłądnie po roku samochód...
oszczedzanie paliwa
Dodane 26 styczeń 2012; 19:11
Witam wszystkich serdecznie. W obecnym czasie ceny paliw sa bardzo wysoki. Mam dostęp do wiarygodnych i sprawdzonych informacji na temat biokatalizatora o nazwie mpg caps który naprawdę oszczedza paliwo na poziomie od15-20@. Bardzo chętnie podzielę się informacjami na ten temat z wszystkimi tymi osobami które...
Generator HHO - woda jako paliwo ??
Dodane 12 styczeń 2012; 14:27
witam. Ostatnio na forach dużo mówi się o generatorach hho do samochodów osobowych. Wiele osób się tym interesuje ale niewielu ma wiedzę aby fachowo ocenić tą nowinkę. Mógłby powstać odcinek w którym zakupili byście taki generator i zamontowali do chociażby leciwego seicento. A potem zaprezento...
Konfrontacja Poludnie vs Zaglebie Ciekawe wydarzenie w małopolsce
Dodane 28 listopad 2011; 20:47
11 grudnia w małopolskich Dobczycach zapowiada sie ciekawe wydarzenie. Najlepsze amatorskie załogi z malopolski i slaska beda walczyc na trasie asfaltowej po zaporą. Automobilklub Poludniowy i Stowarzyszenie S4 pokazały juz w czerwcu ciekawa impreze na wysokim poziomie. Czy silna ekipa z Zagłębia potwierdzi swą dominację w...
Wszystkie wiadomości na forum są własnością ich autorów. TVN nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.