zmień strefę czasową »

TVN 7 > Forum > TVN Turbo > Motoryzacja i okolice

Forum dyskusyjne

TVN Turbo

kategorie: ostatnie tematy wpis przez tematów wpisów

Motoryzacja i okolice

Rynkowe premiery, wieści z salonów i giełd, ceny paliw, zmiany w przepisach - dla tych, którzy chcą trzymać rękę na pulsie!

Śmierdząca ...

13 maja 2012

Konto usunięte 232 476
Konto usunięte

Śmierdząca klima - problem

Dodane 11 maj 2012; 22:00
IP: 109.243.35.*
Po zimie też wam śmierdzi klima? Czy odgrzybiacie sami w domu czy jeździcie do serwisu? Ja sam chyba się za to nie będę zabierał. Czy ktoś mi może polecić jakiś serwis klimy w Warszawie?
Konto usunięte

Puchar Mx-5 MaX5CUP

Dodane 20 kwiecień 2012; 11:25
IP: 79.237.79.*
15 kwiecień 2012 na torze Circuit Park Zandvoort odbyła sie inauguracja nowego sezonu Pucharu Mx5.Do wyścigów zgłoszono 39 aut ,to jest rekordowy rok pod względem ilości aut. W I.L Motorsport Racing Team z numerem 27 wystartował Kuba Szczepanik Nasz rodak
Kuba tym razem zajął 8 miejsce należy dodać ze jechał pierwszy raz...

Jakie opony letnie 195 / 60 / R15

Dodane 09 marzec 2011; 09:24
Witam mam problem z wyborem dobrych opon do mojej Astry G, fabrycznie były montowane Micheliny 195/60/R15 energy saver, chciałbym takie same ale opony w tym profilu są strasznie drogie ponad 310zł nierozumie tego bo te same opony z profilem można kupić za 225zł, czy można zmienić profilu na 65 i czy mogą być złe skutki takiej...
Konto usunięte

Uwaga na Motoprezent !

Dodane 13 kwiecień 2012; 12:57
IP: 87.205.168.*
Uwaga Panowie i Panie, Skorzystajcie z "korepetycji" które dostałam ja od firmy Motoprezent. Kupiłam szkolenie i jazdę Subaru Impreza lub Mazda ST8 jako niezwykły prezent dla kogoś na okrągłe urodziny :-). Do vouchera przeznaczonego dla jubilata dołączone były życzenia urodzinowe i list z informacją że...
Konto usunięte

Porównywarka cen nowych samochodów

Dodane 11 kwiecień 2012; 15:45
IP: 176.108.130.*
Witam!
Słyszałem w TVN Turbo jakieś 6 miesięcy temu o stronie, na której są zamieszczane ceny nowych samochodów przez dilerów. Widzimy tam od razu, czy mają na stanie auta powystawowe, z poprzedniego rocznika czy z jazd testowych. Czy ktoś jest w stanie podać mi jej adres? Google jakoś ze mną nie...
Konto usunięte

punkty karne

Dodane 05 kwiecień 2012; 19:09
IP: 93.154.190.*
Witam mam pytanie odnośnie kiedy likwidują sie punkty karne?. w oto takiej sytuacji.
Pierwsze dwa punkty dostałem w styczniu kolejne 4 w marcu.
czy w rok od ostaniego złapanego punktu czyli za rok w marcu?, czy za rok najpiew te ze stycznia dwa, a w marcu kolejne 4??

vw golf V 1.4 tsi w gaz

Dodane 23 listopad 2011; 19:33
witam wszystkich czy ktoś może odpowiedzieć na moje pytania w jaki sposób można przerobić silnik vw golf V 1.4 tsi w instalacje gazową co trzeba zrobić jak to jest możliwe i jakie koszta będą gdzie się montuje w tedy wtryskiwacze gazu oraz wszystko co się da więcej powiedzieć na ten temat

Benzyna w dieslu

Dodane 19 październik 2011; 15:01
Mam pytanie . Wlalem do diesla 10 l PB95 i nastepnie 40 l diesla. Samochod jak do tej pory jezdzi .Czy cos moze sie stac w trakcie jazdy ? Prosze o odpowiedz
Konto usunięte

szukam firmy ktura zajmuje sie montowaniem lambo doors?

Dodane 28 marzec 2012; 19:46
IP: 82.113.121.*
witam kupile mercedesa CLK kabrio 2005r. i chcialbym znalesc firme ktura zajmuje sie montowaniem lambo doors otwieranie drzwi do gury? kontakt beny655@wp.pl
Konto usunięte

Idealny temet dla tvnturbo

Dodane 27 marzec 2012; 22:53
IP: 89.69.214.*
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Zderzenie-policyjnych-radiowozow-n56848.html?strona=11#opiniez artykułu wynika ze tylko kierowca oznakowanego radiowozu był trzeźwy co z kierowcą nieoznakowanego ? ...
Konto usunięte

Na co należy zwrócić uwagę kupując samochód?

Dodane 25 marzec 2012; 19:30
IP: 89.74.210.*
Witajcie! Podzielcie się opinią co jest dla Was ważne przy wyborze samochodu. Co istotne, co zbędne. Dziękuję!!! http://www.surveymonkey.com/s/forumsam

FORD KUGA PROBLEMY Z TURBINĄ

Dodane 15 luty 2012; 20:10
Witam! 15 miesięcy temu kupiłem nowego FORDA KUGA, po 2 miesiącach okazało się, że samochód ma wadliwą turbo sprężarkę. Po 11 wizytach w serwisie (1100km dojazd do salonu) turbina została wymieniona ale przy okazji samochód był kilka razy LAWETOWANY, były zgłaszane wszelkie awarje. Dokłądnie po roku samochód...

oszczedzanie paliwa

Dodane 26 styczeń 2012; 19:11
Witam wszystkich serdecznie. W obecnym czasie ceny paliw sa bardzo wysoki. Mam dostęp do wiarygodnych i sprawdzonych informacji na temat biokatalizatora o nazwie mpg caps który naprawdę oszczedza paliwo na poziomie od15-20@. Bardzo chętnie podzielę się informacjami na ten temat z wszystkimi tymi osobami które...

Generator HHO - woda jako paliwo ??

Dodane 12 styczeń 2012; 14:27
witam. Ostatnio na forach dużo mówi się o generatorach hho do samochodów osobowych. Wiele osób się tym interesuje ale niewielu ma wiedzę aby fachowo ocenić tą nowinkę. Mógłby powstać odcinek w którym zakupili byście taki generator i zamontowali do chociażby leciwego seicento. A potem zaprezento...
11 grudnia w małopolskich Dobczycach zapowiada sie ciekawe wydarzenie. Najlepsze amatorskie załogi z malopolski i slaska beda walczyc na trasie asfaltowej po zaporą. Automobilklub Poludniowy i Stowarzyszenie S4 pokazały juz w czerwcu ciekawa impreze na wysokim poziomie. Czy silna ekipa z Zagłębia potwierdzi swą dominację w...

Wszystkie wiadomości na forum są własnością ich autorów. TVN nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Propozycje innych kanałów TVN

TVN

Programowo najlepsza

TVN Style

Kanał dla kobiet

TVN Turbo

Męska stacja

TVN 24

24-godzinny kanał informacyjny