zmień strefę czasową »

TVN 7 > Forum > TVN 7 > Odpowiedzi stacji

Forum dyskusyjne

TVN 7

kategorie: ostatnie tematy wpis przez tematów wpisów

Odpowiedzi stacji

Tutaj będą pojawiać się odpowiedzi tvn7 na pytania, które zadajecie na forum oraz w komentarzach programów. PROSIMY O NIE ZAMIESZCZANIE WPISÓW - BĘDĄ ONE USUWANE

Czerwony ...

17 maja 2012

Dewajtis4 Dewajtis ... 46 68

Czerwony Orzeł

Dodane 28 wrzesień 2011; 22:32
Poza stacja tvn7 oglądam ten serial również w oryginale na hiszpańskiej stronie telewizji która go nadaje i zauważyłam różnicę w ostatnim odcinku. Sytuacja pokazana w serialu w tvn7 potoczyła się inaczej niż ta w oryginalnej wersji. Oglądałam uważnie i jestem pewna że się nie mylę. Jak to możliwe? Czy są...
Konto usunięte

czerwony orzeł

Dodane 05 maj 2012; 23:24
IP: 78.28.16.*
czy możecie państwo odpowiedzieć czy zostaną wznowione nowe odcinki czerwonego orła po wakacjach?bardzo podobał się ten serial całej mojej rodzinie i chcielibyśmy móc obejrzeć następne odcinki tego ciekawego serialu.prosze postarać się spełnić prośbe wielu państwa widzów .z góry dziękuję
Konto usunięte

szkola pod nadzorem

Dodane 04 maj 2012; 20:06
IP: 94.194.28.*
Widzialam dzis w reklamie urywek programu "szkoly pod nadzorem" w tle byla piosenka niestety nie wiem jaki tytul niech ktos mi podpowie. Prosze
Konto usunięte

TVN7- AUTOPROMCJA- PIOSENKA

Dodane 01 maj 2012; 10:35
IP: 83.2.47.*
Witam. Chciałabym wiedzieć, jaki tytuł nosi piosenka w tle filmiku autopromocyjnego stacji TVN7 (pojawiają się w nim fragmenty Pamiętników wampirów, Bez śladu itd.). Z góry dziękuję.
Konto usunięte

DR HOUSE

Dodane 30 kwiecień 2012; 13:18
IP: 82.160.24.*
Witam. Czy i ewentualnie kiedy program tvn 7 zamierza pokazywać kolejne sezony serialu dr. House czyli seon 3, 4, 5.

Dragon Ball

Dodane 07 styczeń 2012; 20:20
Chciałem zwrócić się z prośbą ponownego emitowania w TVN7 anime pt. Dragon Ball. Wielu fanów na pewno z chęcią obejrzałoby tą wspaniałą bajkę ponownie. Dlatego naprawdę gorąco proszę o jej ponowne emitowanie w TV, mam nadzieję, że reszta fanów anime jest podobnego zdania :D
Konto usunięte

muzyka ze zwiastunu pamiętników wampirów

Dodane 22 marzec 2012; 20:08
IP: 109.197.41.*
bardzo proszę o informację co to za utwór w tle, w zwiastunie sezonu 2 odcinka 2 serialu "pamiętniki wampirów". podaję kawałek tekstu "you are wampires i always knew that you are"
Konto usunięte

EMISJA SERIALU "TERESA"

Dodane 23 marzec 2012; 20:38
IP: 81.219.106.*
Czy istnieje możliwość przesuniecia serialu "TERESA" na godzine pozniejsza? 16?

Czas trwania ramówki

Dodane 08 kwiecień 2009; 20:08
Ramówka telewizyjna ustalana jest na kilka miesięcy z góry. W przypadku tvn7 mamy do czynienia z ramówkami wiosenną (marzec - czerwiec) oraz tzw. jesienną (wrzesień - luty). Lipiec i sierpień jako miesiące wakacyjne nie są najczęściej uwzględniane w ramówkach jako takich - w miesiącach tych nie...
Konto usunięte

pamiętniki wampirów- zapowiedź

Dodane 21 marzec 2012; 18:59
IP: 77.255.27.*
Witam, od dawna szukam piosenki która leci w zapowiedzi 2 odc. 2 sezonu serialu pamiętniki wampirów w TVN 7. Chodzi mi o taką spokojną, klimatyczną piosenkę, zwiastun ukazuje Caroline jako wampirzycę w szpitalu. Proszę o tytuł i wykonawcę tejże piosenki :)

Czy boisz się ciemności ?

Dodane 09 styczeń 2012; 22:05
Czy jest możliwość, aby TVN7 zaczął znowu emitować serial ''Czy boisz się ciemności?''

Abbott and costello

Dodane 23 grudzień 2011; 00:02
Droga Stacjo....Czy jest jakakolwiek możliwość aby ten stary serial komediowy był emitowany w waszej stacji ? ;)

czerwony orzel

Dodane 03 grudzień 2011; 17:58
kiedy i czy w ogole emitowane beda nowe odcinki serialu czerwony orzel? czy jest mozliwe, aby byl on dostepny online na stronie tvnplayer.pl ?

Czerwony Orzeł

Dodane 28 listopad 2011; 14:12
Kiedy pojawi się 4 sezon serialu? Czy w ogóle TVN7 będzie kontynuował emisje?

Punkt Krytyczny

Dodane 13 listopad 2011; 16:29
Kiedy można się spodziewać 4 sezonu serialu?

Wszystkie wiadomości na forum są własnością ich autorów. TVN nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Propozycje innych kanałów TVN

TVN

Programowo najlepsza

TVN Style

Kanał dla kobiet

TVN Turbo

Męska stacja

TVN 24

24-godzinny kanał informacyjny