- zmień strefę czasową »
TVN 7 > Forum > TVN 7 > Odpowiedzi stacji
Forum dyskusyjne
TVN 7
| kategorie: | ostatnie tematy | wpis | przez | tematów | wpisów |
|---|---|---|---|---|---|
Odpowiedzi stacjiTutaj będą pojawiać się odpowiedzi tvn7 na pytania, które zadajecie na forum oraz w komentarzach programów. PROSIMY O NIE ZAMIESZCZANIE WPISÓW - BĘDĄ ONE USUWANE |
17 maja 2012 |
|
46 | 68 |
Czerwony Orzeł
Dodane 28 wrzesień 2011; 22:32
Poza stacja tvn7 oglądam ten serial również w oryginale na hiszpańskiej stronie telewizji która go nadaje i zauważyłam różnicę w ostatnim odcinku. Sytuacja pokazana w serialu w tvn7 potoczyła się inaczej niż ta w oryginalnej wersji. Oglądałam uważnie i jestem pewna że się nie mylę. Jak to możliwe? Czy są...
czerwony orzeł
Dodane 05 maj 2012; 23:24IP: 78.28.16.*
czy możecie państwo odpowiedzieć czy zostaną wznowione nowe odcinki czerwonego orła po wakacjach?bardzo podobał się ten serial całej mojej rodzinie i chcielibyśmy móc obejrzeć następne odcinki tego ciekawego serialu.prosze postarać się spełnić prośbe wielu państwa widzów .z góry dziękuję
szkola pod nadzorem
Dodane 04 maj 2012; 20:06IP: 94.194.28.*
Widzialam dzis w reklamie urywek programu "szkoly pod nadzorem" w tle byla piosenka niestety nie wiem jaki tytul niech ktos mi podpowie. Prosze
TVN7- AUTOPROMCJA- PIOSENKA
Dodane 01 maj 2012; 10:35IP: 83.2.47.*
Witam. Chciałabym wiedzieć, jaki tytuł nosi piosenka w tle filmiku autopromocyjnego stacji TVN7 (pojawiają się w nim fragmenty Pamiętników wampirów, Bez śladu itd.). Z góry dziękuję.
DR HOUSE
Dodane 30 kwiecień 2012; 13:18IP: 82.160.24.*
Witam. Czy i ewentualnie kiedy program tvn 7 zamierza pokazywać kolejne sezony serialu dr. House czyli seon 3, 4, 5.
Dragon Ball
Dodane 07 styczeń 2012; 20:20
Chciałem zwrócić się z prośbą ponownego emitowania w TVN7 anime pt. Dragon Ball. Wielu fanów na pewno z chęcią obejrzałoby tą wspaniałą bajkę ponownie. Dlatego naprawdę gorąco proszę o jej ponowne emitowanie w TV, mam nadzieję, że reszta fanów anime jest podobnego zdania :D
muzyka ze zwiastunu pamiętników wampirów
Dodane 22 marzec 2012; 20:08IP: 109.197.41.*
bardzo proszę o informację co to za utwór w tle, w zwiastunie sezonu 2 odcinka 2 serialu "pamiętniki wampirów". podaję kawałek tekstu "you are wampires i always knew that you are"
EMISJA SERIALU "TERESA"
Dodane 23 marzec 2012; 20:38IP: 81.219.106.*
Czy istnieje możliwość przesuniecia serialu "TERESA" na godzine pozniejsza? 16?
Czas trwania ramówki
Dodane 08 kwiecień 2009; 20:08
Ramówka telewizyjna ustalana jest na kilka miesięcy z góry. W przypadku tvn7 mamy do czynienia z ramówkami wiosenną (marzec - czerwiec) oraz tzw. jesienną (wrzesień - luty). Lipiec i sierpień jako miesiące wakacyjne nie są najczęściej uwzględniane w ramówkach jako takich - w miesiącach tych nie...
pamiętniki wampirów- zapowiedź
Dodane 21 marzec 2012; 18:59IP: 77.255.27.*
Witam, od dawna szukam piosenki która leci w zapowiedzi 2 odc. 2 sezonu serialu pamiętniki wampirów w TVN 7. Chodzi mi o taką spokojną, klimatyczną piosenkę, zwiastun ukazuje Caroline jako wampirzycę w szpitalu. Proszę o tytuł i wykonawcę tejże piosenki :)
Czy boisz się ciemności ?
Dodane 09 styczeń 2012; 22:05
Czy jest możliwość, aby TVN7 zaczął znowu emitować serial ''Czy boisz się ciemności?''
Abbott and costello
Dodane 23 grudzień 2011; 00:02
Droga Stacjo....Czy jest jakakolwiek możliwość aby ten stary serial komediowy był emitowany w waszej stacji ? ;)
czerwony orzel
Dodane 03 grudzień 2011; 17:58
kiedy i czy w ogole emitowane beda nowe odcinki serialu czerwony orzel? czy jest mozliwe, aby byl on dostepny online na stronie tvnplayer.pl ?
Czerwony Orzeł
Dodane 28 listopad 2011; 14:12
Kiedy pojawi się 4 sezon serialu? Czy w ogóle TVN7 będzie kontynuował emisje?
Punkt Krytyczny
Dodane 13 listopad 2011; 16:29
Kiedy można się spodziewać 4 sezonu serialu?
Wszystkie wiadomości na forum są własnością ich autorów. TVN nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.