zmień strefę czasową »

TVN 7 > Forum > TVN > Nasi prowadzący > Do POLAKA

Forum dyskusyjne

TVN

kategorie: ostatnie tematy wpis przez tematów wpisów

Nasi prowadzący

Czyli wszyscy ci, których możesz spotkać po drugiej stronie ekranu. Wszelkie uwagi, zwłaszcza te entuzjastyczne:), na ich temat mile widziane

Do POLAKA

7 sierpnia 2010

Konto usunięte 940 940
Konto usunięte

Do POLAKA

Dodane 30 lipiec 2010; 13:05
IP: 91.194.107.*
Zastanawia mnie, w takim razie, po co wchodzisz na ten portal ? Proponuję bajeczki tylu "POCZYTAJ MI TATO" to zapewne coś akurat dla Ciebie + sekta (TV TRWAM)
~Przypad ...
Dodane 01 sierpień 2010 21:43
IP: 79.184.228.*
Nie wiem w czym gorsza jest TV TRWAM od TVN?TRWAM jest przynajmniej Polska.Poza tym można tam poznać prawdę którą przemilcza twoja uwielbiana TVNic.
~Polak
Dodane 03 sierpień 2010 09:50
IP: 77.255.119.*
...zeby oswiecic taki "móz g" jak twoj LOL
Dodane 04 sierpień 2010 11:45
Dokładnie Maju zgadzam się z tobą!!!!!Ha,ha,h a!!!Tacy ludzie niech oglądają bajeczki TVP i PiS!!!!!!
~jaśnie ...
Dodane 04 sierpień 2010 14:46
IP: 79.184.208.*
Do Emmily.Lubisz tvn,bo nie trzeba przy ich programach i relacjach mysleć?(sami podsuwają co widz ma myśleć)Postaraj się posłuchać radia nie ZET oczywiście a może zauważysz jak manpuluja tobą twoje ulubione telewizje:-)
Dodane 05 sierpień 2010 11:58
Tak następny uciśniony i nieszczęśliwy-gd zie Was sieją,albo może gdzie się rodzicie?????Co? ???Mnie nie przeszkadza oglądanie TVN,a myślę sama-ciekawe nie!!!!A do pana wiadomości to radia też słucham codziennie,ale nie ZET tylko RMF!!!A może to też według pana tylko mydlenie oczu słuchaczy-ha,ha, ha!!!Posłuchaj sobie pan Polskiego Radia-Program I albo lepiej Radia Maryja i oglądaj pan telewizję TRWAM!!!!Wsp&oac ute;łczuję ślepoty!!!
~nie ...
Dodane 07 sierpień 2010 17:18
IP: 79.184.217.*
Do Emmily.
Dziewczę,skąd kopjujesz te wpisy?Jesli juz to robisz to postaraj się aby nie było tego widać, chociaż:)Ogladas z tvn i myslisz samodzielnie?No prosze a powtarzasz słowo w słowo ich hasełka,dziwne prawda?;)Poza tym nie zdziwiło mnie,że słuchasz RMF;)I pewnie ogladasz Kiepskich bo to twój ulubiony serial?Lemingu dorośnij bo kompromitujesz sie swoimi wpisami co krok.I rusz głową bo myślenie naprawde nie boli;)

Wszystkie wiadomości na forum są własnością ich autorów. TVN nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Propozycje innych kanałów TVN

TVN

Programowo najlepsza

TVN Style

Kanał dla kobiet

TVN Turbo

Męska stacja

TVN 24

24-godzinny kanał informacyjny