- zmień strefę czasową »
TVN 7 > Forum > TVN > Nasi prowadzący > Do POLAKA
Forum dyskusyjne
TVN
| kategorie: | ostatnie tematy | wpis | przez | tematów | wpisów |
|---|---|---|---|---|---|
Nasi prowadzącyCzyli wszyscy ci, których możesz spotkać po drugiej stronie ekranu. Wszelkie uwagi, zwłaszcza te entuzjastyczne:), na ich temat mile widziane |
7 sierpnia 2010 |
|
940 | 940 |
Do POLAKA
Dodane 30 lipiec 2010; 13:05IP: 91.194.107.*
Zastanawia mnie, w takim razie, po co wchodzisz na ten portal ? Proponuję bajeczki tylu "POCZYTAJ MI TATO" to zapewne coś akurat dla Ciebie + sekta (TV TRWAM)
Dodane 01 sierpień 2010 21:43
IP: 79.184.228.*
IP: 79.184.228.*
Nie wiem w czym gorsza jest TV TRWAM od TVN?TRWAM jest przynajmniej Polska.Poza tym można tam poznać prawdę którą przemilcza twoja uwielbiana TVNic.
Dodane 04 sierpień 2010 11:45
Dokładnie Maju zgadzam się z tobą!!!!!Ha,ha,h a!!!Tacy ludzie niech oglądają bajeczki TVP i PiS!!!!!!
Dodane 04 sierpień 2010 14:46
IP: 79.184.208.*
IP: 79.184.208.*
Do Emmily.Lubisz tvn,bo nie trzeba przy ich programach i relacjach mysleć?(sami podsuwają co widz ma myśleć)Postaraj się posłuchać radia nie ZET oczywiście a może zauważysz jak manpuluja tobą twoje ulubione telewizje:-)
Dodane 05 sierpień 2010 11:58
Tak następny uciśniony i nieszczęśliwy-gd zie Was sieją,albo może gdzie się rodzicie?????Co? ???Mnie nie przeszkadza oglądanie TVN,a myślę sama-ciekawe nie!!!!A do pana wiadomości to radia też słucham codziennie,ale nie ZET tylko RMF!!!A może to też według pana tylko mydlenie oczu słuchaczy-ha,ha, ha!!!Posłuchaj sobie pan Polskiego Radia-Program I albo lepiej Radia Maryja i oglądaj pan telewizję TRWAM!!!!Wsp&oac ute;łczuję ślepoty!!!
Dodane 07 sierpień 2010 17:18
IP: 79.184.217.*
IP: 79.184.217.*
Do Emmily.
Dziewczę,skąd kopjujesz te wpisy?Jesli juz to robisz to postaraj się aby nie było tego widać, chociaż:)Ogladas z tvn i myslisz samodzielnie?No prosze a powtarzasz słowo w słowo ich hasełka,dziwne prawda?;)Poza tym nie zdziwiło mnie,że słuchasz RMF;)I pewnie ogladasz Kiepskich bo to twój ulubiony serial?Lemingu dorośnij bo kompromitujesz sie swoimi wpisami co krok.I rusz głową bo myślenie naprawde nie boli;)
Dziewczę,skąd kopjujesz te wpisy?Jesli juz to robisz to postaraj się aby nie było tego widać, chociaż:)Ogladas z tvn i myslisz samodzielnie?No prosze a powtarzasz słowo w słowo ich hasełka,dziwne prawda?;)Poza tym nie zdziwiło mnie,że słuchasz RMF;)I pewnie ogladasz Kiepskich bo to twój ulubiony serial?Lemingu dorośnij bo kompromitujesz sie swoimi wpisami co krok.I rusz głową bo myślenie naprawde nie boli;)
Wszystkie wiadomości na forum są własnością ich autorów. TVN nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.