kiedy będzie leciał 6 sezon Czerwonego Orła ?
Chciałam zapytać czemu nie leci już Czerwony Orzeł? I kiedy będzie leciał sezon 6 proszę o odpowiedz jestem wielka fanka będę wdzięczna z Góry Dziękuje
czemu już nie emitujecie czerwonego orła!!!!!! uwielbiam ten serial specjalnie wstawałam rano zeeby go obejzec a nawet nagrywać plakac mi się chce jak mogliście mi to zrobic
ogladam serial brzydala i nie potracie zrozumiec jak rezyser mogl tam umiescic ta debilke wiolke, wiem ze sa glupie kobiety na swiecie ale takich debilek jak ona nie ma a juz napewno zaden biznesmen nie trzymal by takiego chwasta w firmie wiec jk mozna bylo kogos takiego tam umiescic
Cały urok Violetty to właśnie ta jej niesamowitość. Jest świetna :)
oddajcie AGENTÓW NCIS proszę - oglądałam codziennie o 19. Chciałam zobaczyć wszystkie serie a tu klapa
Serdecznie proszę aby tvn 7 NIE ZMIENIAŁ godzin emisji ponieważ serial Plotkara jest bardzo płytki i jes idealny na godz 13.00 gdyż w tym czasie do domu wracają dzieci z podstawówki i mogą sobie obejrzeć serial na swoim poziomie.Serial "Zaklinaczka Duchów" wnosi jakieś wartości i pokazuje problemy ludzi z elementami fantastyki.
jeju con wy macie z tą plotarą. lepsza jest zaklinaczka duchów
komentarz ukryty - pokaż
błagam oddajcie plotkarę na godzine 18 pracuje i nie mam szans oglądania serialu o godzinie 13 ! po co 2 odcinki serialu który był już emitowany!!!
Proszę przesuńcie Plotkarę na 18 większość wraca pózniej do domu a to ulubiny serial wielu osób :) A tak to będzie mniejsza oglądalność serialu .
Proszę przesuńcie Plotkarę na 18 ponieważ wiele osób wraca pózno do domu i nie może go oglądać a to ulubiony serial wielu osób :)
Prosimy o zmiane emisji plotkary :D
proszę o przywrócenie serialu PLOTKARA na godzinę 18:00, nie rozumiem dlaczego godzina emisji się zmieniła. wiele osób nie może oglądać serialu o godzinie 13, jest to absurdalna godzina dla ludzi uczących się i pracujących. powinni Państwo zakończyć emisje serialu na ostatnim odcinku i o tej samej porze, a nie wprowadzać nowy, nudny... rozwiń
A ta brzydula wg poracha ile razy ona juz leciala !!! Nudny serial ://///
No wlasnie niech PLOTKARA leci o 18.00 a zaklinaczke dusz przeniescie na 13.05
kto ja wg jeszcze oglada!!!!! a z tego co wiem to 3 seria tez ma leciec nigdy nie ogladalam plotkary a teraz nie mam jak bo nie ma mnie o tej godzinie w domu !!!!! tak wiec prosze o zmiane emisji na 18.00
=)
Oni dali plotkarę na godzinę 13 bo po prostu chcą zakończyć emitowanie serialu na 2serii tak mi się wydaje . I się naoglądaliśmy ,tvn7 robi tak z każdym serialem ,oglądałem czerwonego orła nie ma go już zacząłem oglądać chucka i punkt krytyczny też skończyli emitować ,oni robią tak z każdym serialem . A zaczynają puszczać jakąś... rozwiń
Oddajcie Plotkare , bo zaczne strajk głodowy a białe miasteczko zacznie okupywać Warszawe ! Już armie zbieram ;D
Oddajcie PLOTKARE !
brak mi slow po prostu wtf?! proszę oddajcie mi z powrotem Plotkarę na godzine 17 lub 18. Bo nwm czy wiecie ale o tej porze to przynajmniej ktos to bedzie oglądał a o 13 to chyba kilka dzieci z podstawowki bo wczesnie szkołe kończą i może i bedzie im sie nudzic. bo kto niby wiecej obejrzy? co moze stare babcie ktore na pewno takie seriale interesują.... rozwiń
"Plotkarę" proszę puszczać po 17. Poprzednia godzina godzina była OK. Ja pracuję i kiedy mam to oglądać????????????
totalna beznadzieja. podłączę się do prośby o zmianę godz. emisji Plotkary. Serial dla młodzieży emitują w godz kiedy tylko emerycie i renciści siedzą w domu i mają czas oglądać TV a zmyślone historyjki o duchach popołudniu. serial dla młodych to niech leci w godz kiedy najwięcej młodych ma możliwość go oglądać!!!!!!!!!!!!!!
"Plotkarę" po 16.00 łaskawie proszę puszczać. młodzież ma szkołę studia.. albo przynajmniej powtórka koło. 6.00 aby o 7.00 się kończyła, bo jak podkreślam SZKOŁA I STUDIA....
Napiszcie do nich na maila z prośbą o przesunięcie odcinka NCIS z 16 na 13, w jego miejsce brzydulę, a na 17 plotkarę. Ja już to zrobiłem.
ja proponuję pisać do nich maile z prośbą o zmianę emisji, im więcej tym lepiej, bo wypowiadanie się na forum chyba niczego większego nie wniesie....
ja proponuję pisać do nich maile na adres, który jest podany na stronie- widzowie@tvn.pl właśnie z prośbą o zmianę godziny emisji. Im więcej będzie takich próśb myślę, że powinni jakoś na to zareagować. A pisanie na forum chyba nic większego nie wniesie...
Popieram, bardzo zła godzina. Mnie również nie ma w domu o tej porze. Proszę o przeniesienie na poprzednią godzinę tj. 18.00. Ten serial to premiera, a Brzydula to powtórki.
Tak..na pewno to pomoże waszej oglądalności...
plotkara o 18 była optymalna bo każdy mógł obejrzeć, a teraz ni młodzież ani studenci nie zobaczą bo maja lekcje lub zajęcia w tych godzinach...genialna decyzja...
plotkara powinna lecieć o 18 a powtórki powinny być między 6 a 7 tak by przed 8 się kończyły...
Również przyłączam się do prośby poprzedników. Zarówno o 7.35 jak i 13.05 nie jesteśmy w stanie obejrzeć ulubionego serialu (szkoła, praca). Prosimy o emisję Plotkary po 17. Jak można robić takie zmiany w połowie sezonu? Czekamy co będzie dalej a tu nic. Agenci NCIS są emitowani o 16 i 19, można by pomyśleć o małych rotacjach.... rozwiń
Zgadzam się z poprzednimi komentarzami, że zmiana emisji Plotkary jest bardzo złą decyzja , ponieważ wiele młodych osób chodzi do szkoły i w tym czasie nie może oglądać tego serialu, w tym również ja. Proszę aby osoby odpowiedzialne za tą niefortunną zmianę zastanowiły się, czy przypadkiem nie było to złe posunięcie. Dopisuję... rozwiń
I oczywiście apeluję o zdobycie następnych sezonów plotkaryyy!!
O nieeee!! Czemu tak? Beznadziejne zmiany. Skoro zaczęliście emisje seriali o którejś godzinie to powinniście się tego trzymać!!! Nadal puszczacie te same seriale, więc co za różnica dla Was o której jaki pójdzie, a dla nas jak widać jest różnica. Proszę o powrót do wcześniejszych godzin emisji lub o sensowne wytłumaczenie. pzdr!
...
rozwiń
Co wgl przenieść plotkarę na taka beznadziejna godzinę!! Kto będzie mógł to oglądać?? To jest film dla młodzieży a młodzież o tej porze jest w sql... Przesuńcie to na 18 tak jak było.
komentarz ukryty - pokaż
Zamieńcie Plotkarę z Brzydulą której i tak nikt nie ogląda
Ja również dołączam się do prośby. Premiera o 13 ? Serial młodzieżowy puszczać w godzinach kiedy większość jest w szkole/na uczelni? Ktoś chyba się tutaj pomylił.
Dołączam się do prośby przedmówcy nie mam czasu oglądać ,,Plotkary'' o 13:05 iż jestem w szkole.Dlatego zwracam się z prośbą o przesunięcie ,,Plotkary'' na późniejszą godzinę na przykład na 17:00.Mam nadzieje że moja prośba zostanie rozpatrzona pozytywnie.
Witam .
Przesuńcie "Plotkara" - teraz będziemy ją emitować o 7:35 (powtórka) i 13:05 (premiera odcinka) na 10:30 i 18:00 . Bo ja wracam ze szkoły o 16,17 i jak mam pooglądać ? Przestawcie na 18 proszę nie macie nic do stracenia .
TVN 7 Sąd rodzinny 1